Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Články z rubriky SPOLEČNOST:

Proč je dobré pálit bobkový list? Provoní byt a uklidní nervy po náročném dnu

Bobkový list je v kuchyni nezbytný. Jenže nabízí mnohem širší využití. Proč je dobré si ho zapálit doma? Své o tom věděly už naše babičky.

Umění říkat ne: Odmítejte s respektem a nedávejte falešné naděje

Říkat ne je důležitá dovednost, která nám může pomoci chránit naše hranice, čas a energii. Můžeme totiž potom říkat ano věcem, které jsou pro nás opravdu důležité a smysluplné.

Šampon coby univerzální kouzelník: Pomůže na škrábance, zatuhlé panty i lesklá zrcadla

Šampon nechybí v žádné koupelně. Víte, že dokáže pomoc i v domácnosti? Neslouží jen pro mytí vlasů. K čemu všemu ho lze použít?

Malé děti jsou vnímavější, podle některých rodičů mohou vidět i duchy

Malé batole sedí na zemi v prázdné místnosti a s někým si povídá. Gestikuluje ručičkama, směje se a povídá si. Většinou se jedná o žvatlání, kterému dospělí moc nerozumí. Na koho ale mluví, když v místnosti nikdo není? Copak vi

Naprosto absurdní žaloby a trestní oznámení – ty nejkurióznější pochází z USA

Specialisty na absurdní žaloby jsou obyvatelé USA. V této zemi nekonečných možností je možné prakticky cokoliv. I žalovat nežalovatelné. Několik perliček z absurdních trestních oznámení ovšem najdeme ve spisech i u nás.

Falešné zprávy o pohádkovém dědictví se šíří po sociálních sítích

Asi všichni bychom uvítali peníze, které by nám jen tak spadly do klína. Když na sociální síti obdržíme zprávu, že jsme zdědili astronomickou částku po zemřelém vzdáleném příbuzném, většina z nás to ignoruje. Jsou ovšem lidé,

Nemocnice oslovují dárce: Daruj krev, zachraň život!

Nemocnice napříč republikou a odběrová centra svolávají dobrovolné dárce krve. Dobrovolní dárci krve ubývají a mladí lidé zajdou spíše na odběr plazmy, vzhledem k nabídce finanční kompenzace.

Pojďte se bát. Horory inspirované skutečnými událostmi

Díváte se na horor v televizi a sevře vás strach. Uklidňujete se, že je to přeci jen film. Tohle se stát nemůže. A co když ano? Co když jsou některé horory nebo mysteriózní filmy natočené podle toho, co se skutečně stalo?

Život s hypochondrem rozhodně není procházka růžovým sadem

Vy si postesknete, že vás bolí hlava, hypochondra přímo třeští a určitě má v hlavě nádor. Není jediný den, aby si na něco nepostěžoval. Hypochondry najdeme mezi muži i ženami.

Nedostatek sebeúcty, shovívavost a pocit viny – Typické vlastnosti, kvůli kterým jsme snadnou kořistí pro manipulátora

Máte pocit, že se snadno stáváte obětí manipulátorů? Možná je to některými vlastnostmi, kvůli kterým jste pro takové lidi snadná kořist. Které naše nejčastější vlastnosti usnadňují manipulátorům práci?

Novější články Starší články Starší články