Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
on-line nakupování / foto: shutterstock

Naučte se nakupovat na Temu a ušetřete ročně tisíce korun na slevách a promo kódech

V dnešním světě, který je zmítaný bohatou nabídkou produktů, ale zároveň rostoucími cenami, se každá koruna na bankovním účtě počítá.

Naštěstí se objevuje stále více způsobů, jak ušetřit své těžce vydělané peníze a neplatit za objednávky více, než bychom chtěli. Jedním z těchto revolučních způsobů je využívání e-shopu Temu, který se neúnavně snaží ukolébat vaše peněženky skvělými slevami a promo kódy na cokoliv, co vás jen napadne. Nákup už i tak velmi levných produktů si můžete ještě zpříjemnit registrační slevou na Temu v hodnotě 500 až 2500 Kč. Čtěte dále a dozvíte se jak.

 

Ale není to vždy jen o ceně, na Temu najdete snadno mnoho produktů, které byste jinak těžko sháněli, protože čínská vynalézavost nezná mezí. V tomto článku vám ve stručnosti představíme vše, co potřebujete vědět pro to, aby vaše nákupy na Temu byly co nejvýhodnější.

Získejte přístup k neuvěřitelným až 90% slevám

Temu, dceřiná společnost čínského giganta PDD Holdings, přináší na trh širokou škálu produktů – od módy, domácích potřeb, šperků až po elektroniku a věci na zahradu za ceny, které nemají konkurenci. Už při samotné registrací získáte balíček kupónů v hodnotě až 2 500 Kč. Stačí uplatnit speciální kód. Pokud se navíc rozhodnete pro nákup do jedné hodiny po registraci, můžete získat slevu až 500 Kč. Otálení s odesláním objednávky se u Temu nevyplácí, protože sleva klesá na 250 Kč, pokud objednávku odložíte o hodinu od registrace. Na slevu dokonce ztratíte nárok, pokud již máte 24 hodin od registrace. Je tedy nejlepší si pár produktů, co chcete připravit ještě před registrací, abyste měli čas objednávku dokončit s maximální slevou.

Jak snadno uplatnit slevový kód

Nakupování na Temu je stejně jednoduché, jako tvar písmena „T“. Na stránce nákupního košíku jednoduše zadáte promo kód a sleva se okamžitě uplatní. Nezapomeňte, že slevové kódy u Temu mají časové omezení, takže je třeba je uplatnit dříve, než vyprší jejich platnost.

Slev a různých akcí je u Temu opravdu požehnaně. Vyplatí se proto být ve střehu a odebírat jejich newsletter.

Doprava zdarma? U Temu samozřejmost

Temu zákazníky rozmazluje nejen výhodnými cenami, ale také standardní dopravou zdarma. To znamená, že si můžete své objednané zboží užít bez jakýchkoliv dalších poplatků. Navíc, pokud jste nový uživatel, Temu nabízí i speciální dárky, které si můžete vybrat zdarma.

Jsou v nákupu na Temu ukryté nějaké rizika?

Při nakupování na Temu je důležité být obezřetný, neboť i přes lákavé ceny může být kvalita některých produktů proměnlivá a dodací lhůty z Číny mohou být delší. Doporučujeme si proto přečíst recenze ostatních nakupujících a o samotných výrobcích si přečíst co nejvíce informací, abyste nebyli zklamáni.

Pokud máte strach z placení kartou, využijte platební metody Google Pay nebo Apple Pay, které jsou vždy bezpečnější než zadávat přímo číslo karty na webovou stránku.

Měli jsme obavu, že bude komplikované produkty vrátit, ale vyzkoušeli jsme na desítkách produktů, že to vůbec není problém. Vrácení probíhá skrz Zásilkovnu a Temu na to má jednoduchá proces na svých webových stránkách. Stačí produkty zabalit a odeslat s vygenerovaným kódem do Zásilkovny. Některé levnější produkty dokonce není potřeba vracet. Temu nad tím mávne rukou a jen vám vrátí peníze, protože by se jim doprava produktu zpět nevyplatila.

Výhody nakupování na Temu jsou i přesto zjevné a s trochou finanční strategie a pozornosti můžete skutečně ušetřit tisíce korun ročně a díky tomuto obchodu vybavit celou domácnost.

Není proto divu, že obchod Temu rychle získává na popularitě po celém světě. Jenom jejich masivní reklamou to opravdu není. Staňte se proto i vy součástí nákupní revoluce, začněte šetřit s tímto čínských obchodem už dnes a přesvědčte se, že v digitálním světě může být nakupování stejně tak zábavné jako výhodné.

K tomuto článku není otevřena diskuze