Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Svatba v balónu / foto: shutterstock

Netradiční svatební místa: Pod vodou, na stadionu, střeše či v lese

Už dávno není běžné pořádat svatbu pouze na radnici či v kostele. Pokud patříte mezi ty, kteří chtějí zkrátka pro svůj velký den zvolit netradiční místo, pak se nechte inspirovat našimi tipy.

Kde jsou ty doby, kdy svatebním místem byla jen radnice či kostel. Mezi tradiční místa doposud patří také zámky, hotely, kapličky. My pro vás však máme tipy na netradiční místa na svatbu, která díky tomu bude opravdu nezapomenutelná.

Pro milovníky klidu a soukromí

Pokud chcete klid a zároveň netradiční místo, tak je pro vás skvělou volbou les. Organizačně je také jednodušší a dostupnější mýtinka v lese. Však česká příroda se pyšní krásnými lesy a příhodnými místy i nedaleko silnic. Je třeba myslet na to, že si les musíte pronajmout od vlastníka a počítat s tím, že bude třeba omezit hluk na minimum.

Svatba v přírodě
Svatba v přírodě – Zdroj: Shutterstock.com

Pakliže chystáte malou svatbu jen ve čtyřech a nejste omezeni velikostí prostoru, své ano si můžete říct v oblacích. Ano! Netradičním svatebním místem je horkovzdušný balon. Kromě vás a svědků bude přítomen jen pilot.

Svatba z nadhledu aneb střecha vs. rozhledna

Ano, mezi další neobvyklá místa, kde můžete mít svatební obřad, patří rozhledna, kam se vejde o trochu více svatebčanů, k tomu se vám naskytne krásný rozhled do okolí. U nás je hned několik zajímavých a dostupných rozhleden. Tak trochu jiný pohled se vám naskytne ze střechy vysoké budovy. Užijete si trošku klidu v ruchu velkoměsta. Obřad na střeše nabízí například hipsterská střecha Lucerny či zelená střecha Národního zemědělského muzea na Letné.

Pro vyznavače adrenalinu a milovníky vody

U nás máme krásná jezera a řeky. Můžete si pro tuto událost pronajmout parník či loď. Uspořádat svatbu přímo na plující lodi nebo parníku je nezapomenutelné. Pokud chcete něco více, tak zvolte místo pod vodní hladinou. Zde jsou však na snoubence i oddávajícího kladeny jisté požadavky, tj. bez potápěčských dovedností to není možné. Snoubenci mohou tento významný okamžik s ostatními sdílet například prostřednictvím obrazovek. U nás je možné se domluvit na tzv. podvodní svatbě.

Svatba na lodi
Svatba na lodi – Zdroj: Shutterstock.com

Místo pro sportovce a příznivce piva

Jste milovníky piva? Pak je to jasné. Zvolte svatební místo v pivovaru. Zejména v menším nabízí krásné prostředí pro industriální svatbu. Skvělé je, že zde snadno uspořádáte i hostinu, na které bude téct pivo proudem přímo ze zdroje. Příznivci sportu si mohou naplánovat svatební obřad přímo na stadionu. Ať už patříte mezi fotbalové, ragbyové či hokejové fanoušky, volba je jasná. Říct si ano tak můžete přímo v brankovišti.

 

Zdroje:

https://www.westwing.cz/inspiration/tipy-a-navody/planovani-svatby/tipy-netradicni-mista-na-svatbu/

https://www.svatebniasistentka.cz/svatebni-mista

 

Netradiční svatební místa: Pod vodou, na stadionu, střeše či v lese

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!