Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sex po ránu / foto: shutterstock

Jakou erotickou hračku vybrat pod stromek?

V této době, kdy prodej erotických pomůcek v České republice roste raketovým tempem - a to od doby covidové až o 300% - je čas zaměřit se na to, jak si pod vánoční stromek vybrat ten správný kousek, který zpestří váš vztah.

Vstupte do světa sexuálních průzkumníků, kde slova jako vibrátor, dildo, BDSMsexshop nejsou tabu.

Blíží se vánoční období a s ním přichází i otázka: Co koupit svému partnerovi, aby byl váš dárek nezapomenutelný a originální? Zapomeňte na klasické dárečky a pojďme se podívat na něco trochu pikantnějšího. V dnešním moderním světě už není třeba se stydět za návštěvu sexshopu, ať už v kamenném nebo online. Trendy v oblasti erotických hraček jsou stále více inovativní, a kvalitní sexshop nabízí rozmanitý sortiment, který uspokojí různé chutě a preference.

Erotické pomůcky

Proč to zkoušet?

Možná si říkáte, proč vůbec zvažovat erotické hračky do ložnice. Odpověď je jednoduchá – proč ne? Erotické pomůcky mohou zpestřit váš vztah, přinést nový vzrušující prvek do intimních chvil a prohloubit váš citový a fyzický vztah. A navíc, proč by měly být erotické hračky pouze doménou žen? Proč nezkusit něco nového společně a objevovat vzrušující svět erotických pomůcek?

Starý dobrý dildo

Ach, Robertku! Symbolická a ikonická sexuální pomůcka, kterou všichni známe. Ale co když vás tradiční design nudí? Experimentujte s tvary a stylem. Možná si oblíbíte něco z kovu nebo skla. Ať už jde o vaginální nebo anální potěšení, buďte kreativní a nezapomeňte na důkladnou hygienu!

Bullet mini vibrátor

Bullet vibrátory jsou cenově dostupné a diskrétní. Použijte je při předehře, nebo si dopřejte přímou stimulaci klitorisu diskrétně například na cestě vlakem. Mini vibrátory nabízí nejen potěšení, ale také ekologičnost díky plné dobíjecí baterii. Váš společník na cestách nikdy nebyl tak stylový!

Tyčový vibrátor

Vstupte do světa tyčových vibrátorů, kde dlouhá rukojeť končí vibrující špičkou. Tato kouzelná hůlka, otevřela cestu pro mnoho dalších erotických hraček. Pro milovníky přímé stimulace klitorisu je to ideální volba. A pokud chcete, aby vaše hračka mohla sloužit i jako masážní přístroj, nezapomeňte na varianty vhodné pro oba účely.

Sací vibrátor

Toto je kultovní hračka, která využívá zvukovou technologii k navození opravdu dobrého pocitu. Poskytuje třepotavý, konzistentní tlak vzduchu na klitoris, aniž byste se ho přímo dotkli. Zkuste něco nového a zažijte vzrušení!

Králíček vibrátor

Vibrátory ve tvaru králíčka kombinují vibrační dildo s menším nástavcem na klitoris. Tato kombinace poskytuje duální stimulaci, kterou oceníte. Od luxusních vibrátorů po ty klasické - vybírejte podle svých představ.

Erotické pomůcky

Pro muže - od klasiky k novinkám

Začněme tím klasickým - prsteny na penis. Erekční kroužek může být jednou z cenově dostupnějších erotických hraček a zároveň jednou z nejdiskrétnějších. Jeho účelem je lehce omezit průtok krve kolem penisu, což vede k tvrdší a déle trvající erekci. Některé modely mají dokonce vibrační texturu pro stimulaci klitorisu partnerky během sexu.

Pokud hledáte něco výlučně pro muže, mužské masturbátory jsou skvělou volbou. Zapomeňte na stereotypní představy – moderní mužské masturbátory nabízejí širokou škálu textur a funkcí, od vibračních po realisticky vypadající umělé otvory.

A co nového na obzoru? Co třeba experimentovat s análním potěšením pomocí butt plugu? Ale nejprve – pomalu a opatrně. Anální hračky mohou poskytnout pocit plnosti a stimulace, a v dnešní době jsou k dispozici v různých materiálech a designech.

Radost pro pány

Erotické hračky pro páry

Proč nezkusit něco společně? Existuje nepřeberné množství erotických hraček navržených speciálně pro páry. Tyto hračky mohou být používány během sexu nebo pomáhat s kontrolou orgasmu. V dnešní době jsou k dispozici i hračky ovládané na dálku pomocí aplikací, což může být vzrušující zpestření pro páry na dálku.

K tomuto článku není otevřena diskuze