Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amarex / foto: https://ibb.co/5kBDyZy

Amarex Men Complex: Obnova mužské síly a vitality

Únava a stres útočí na muže ze všech stran. To se propisuje do všech oblastí života včetně té intimní.

Jakým způsobem může od těchto symptomů ulevit Amarex Men Complex?

Co je to stres a jak nám škodí

Jako stres se označuje podle odborníků soubor nepříznivých krátkodobých nebo dlouhodobých vlivů na organismus, které významně ovlivňují jeho celkové reakce a vyvolávají stresový syndrom. Tato odpověď organismu na zátěž je přirozená. Vyhnout se mu v současné hektické době navíc takřka není možné.

Čeho je moc, toho je příliš

Stresu by však nemělo být příliš. Právě nahromaděný stres může v kombinaci s únavou vést až k vypuknutí úzkostí. V krajním případě může dojít až k syndromu vyhoření, kdy postižený přestává být schopen v osobní i profesní rovině normálně žít.

Na to, jak moc jsme jako národ ve stresu, se zaměřily i některé průzkumy. Například ten, který nechala v roce 2020 zpracovat personální agentura Grafton Recruitment, uvádí, že 15 % Čechů pociťuje stresovou zátěž často. Dokonce 55 % neuvádí stres jen občasný, ale pravidelný.

Stres

Chronický stres je nejvíce zákeřný

Nevýhodou stresové zátěže je, že stresory na naše psychické i fyzické zdraví útočí plíživě. A působí dlouhodobě, což vede podle odborníků k paradoxnímu stavu, kdy tento problém už nejsme schopni objektivně rozlišit. Na situaci si jistým způsobem zvykneme. Alarmující tak mohou být až některé následky stresu.

Na to, že je toho na nás jednoduše příliš, však mohou upozornit četné zdravotní obtíže, jako je rozvoj hypertenze,diabetu, kardiovaskulárních chorob, astmatu a jiných alergických reakcí či autoimunitních nemocí. A v neposlední řadě trpí i náš milostný život.

Stres + milostný život = Pohroma

Muži nejsou výjimkou. Podle odborníků se navíc spíše snaží svoje problémy skrývat. Kumulování obtíží nicméně vede ke zhoršení celkového stavu. Pokud si tak muž anebo jeho partnerka povšimne, že už sex není takovým potěšením, jako býval dříve, je načase situaci řešit. Kvalita erekce dokonce, lze říci, přímo odráží psychický stav muže.

Partnerské problémy

Jak se lépe vyrovnat se stresem

Přestože stres nemůžeme odstranit, můžeme se s ním naučit pracovat a zvládat ho tak, abychom se necítili unavení až vyčerpaní. Přestože existují například dechové techniky určené pro momentální zvládnutí stresové situace, význam má vypořádat se především s příčinami stresu jako takového a snažit se je definitivně odstranit.

Znamená to v mnoha případech komplexní změnu životního stylu. Její součástí je změna životosprávy, dostatek odpočinku včetně spánku a aktivní odpočinek včetně pohybu. Stejně tak je nezbytné si připustit, kdy už je toho na nás příliš a jednoduše z nutných úkolů poněkud slevit. Ať už doma nebo v práci. Je důležité si vyhradit čas pro sebe.

Amarex Men Complex: Pomocnou ruku vám podají bylinky

Napomoci svému tělu opět nabýt ztracenou rovnováhu a schopnost čelit každodennímu stresu můžete také s pomocí bylinných doplňků. Vyzkoušejte přípravek Amarex Men Complex. Ten obsahuje škálu rostlinných výtažků a dalších prospěšných přírodních složek, jako je guarana, kotvičník zemní nebo extrakt z pepře.

Amarex

Přípravek je díky svému přírodnímu původu zcela bez vedlejších účinků a je určen k dlouhodobému podávání. Uživatel by měl brát dávku 2 až 3 tablet tohoto preparátu denně.

K tomuto článku není otevřena diskuze