Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Olej k nuru masáži / foto: shutterstock

Druhy erotických masáží: Znáte rozdíly?

Na konci dlouhého a stresujícího dne nic nepřekoná příjemnou masáž, která vám pomůže zapomenout na všechny vaše starosti.

Pokud však hledáte ještě více elektrizující zážitek a zároveň chcete svůj den zakončit opravdu nádherným způsobem, můžete zvážit prozkoumání světa erotických masáží.

Erotická masáž, ať už ji provádí váš partner nebo profesionál, dokáže nejen dodat jiskru do vašeho života v ložnici, ale také vám zvedne náladu a dodá energii. Ve spojení s erotickými pomůckami nebo jinými produkty určenými pro zlepšení vašich intimních chvil, mohou tyto masáže udělat zázraky pro vaše sexuální touhy.

 

Erotická masáž

 

Tantra masáž

Tantra masáž vyniká jako jedna z nejvyhledávanějších forem erotických masáží. Je perfektní pro péči o sebe sama, ale i k navázání hlubšího spojení s partnerem, protože jde o to, abyste se sladili se svým tělem a tělem vašeho partnera.

Tato masáž připomíná sezení jógy, ale s příjemnějším nádechem. Využívá holistický přístup, zaměřuje se na fyzické vjemy a zároveň udržuje váš dech pod kontrolou. Dosažení orgasmu je sice možné, ale primárním cílem je vychutnat si daný okamžik a prozkoumat spletitost vašich těl a prožít hlubší, smyslnější a intimnější zážitek.

Temná tantra

Pokud se vám tradiční tantra zdá na váš vkus příliš obyčejná, můžete si dopřát žhavou temnou tantrickou masáž. Je to vlastně klasická tantra okořeněná prvky BDSM.

Zapojte zavázané oči, omezení pohybu a zapojte se do hraní rolí, které zahrnují prvky dominance a podřízenosti. Tyto prvky mohou udělat zázraky pro zlepšení vašeho sexuálního života a poskytnout uspokojující konec, po kterém toužíte. Nezapomeňte si vždy se svým partnerem domluvit bezpečné slovo, protože bolest sice může zesílit potěšení, ale souhlas a hranice jsou nejdůležitější.

Masáž lingamu (penisu)

Lingam masáž je podkategorií tantrických masáží s více cíleným přístupem. Zatímco tantra masáž prozkoumává různé smysly a každý kout vašeho těla, masáž lingamu se soustředí pouze na jednu oblast: penis. Při masáži lingamu se masérka pečlivě věnuje žaludu, varlatům, hrázi a prostatě. Zatímco masáž lingamu může vést k ejakulaci, není to primární cíl, což z ní činí neuvěřitelnou formu předehry.

Yoni masáž (vulvy)

Na rozdíl od masáže lingamu, která je primárně pro muže, je masáž yoni určena ženám. Je také známá jako vaginální masáž a zahrnuje jemné tření boků, vnitřní strany stehen, zad a vulvy. Účelem je pomoci vaší partnerce se uvolnit, spojit se s jejími pocity a podpořit silnější emocionální spojení s vámi. Stejně jako u masáže penisu je orgasmus vítanou možností, ale není konečným cílem. Jde o to si vychutnat cestu, než spěchat do cíle.

Nuru masáž

Nuru masáž, známá také jako masáž těla na tělo, může být jedním z nejsmyslnějších zážitků, se kterými se kdy setkáte. Nuru je odvozeno z japonského slova pro "kluzký" a patří mezi nejjemnější formy erotických masáží. Předpokladem této masáže je, aby všichni účastníci byli svlečeni. Masérka použije speciální oleje nebo gel bez zápachu, který je známí pod názvem „nuru gel“ a je vyrobený z mořských řas na základě japonské tradice. Masérka tento gel jemně vtírá do vaší pokožky, než zapojí celé své tělo, aby vám představila podstatu potěšení.

Masážní oleje

Pěnová masáž

Pěnová masáž, zpočátku popularizovaná v Turecku, se rychle rozšířila do dalších částí světa. Zahrnuje použití vonných pěn a vody, které poskytují konečný pocit potěšení. Podobně jako při Nuru masáži, i pěnová masáž ve vás zanechá pocit energie a dokonalé spokojenosti. Alternativou k pěnové masáži je masáž mýdlem, kdy si s partnerem užíváte společnou sprchu. Buďte však opatrní, pokud se vaše mýdlová masáž překlápí sexuální aktivitu! Mýdla, šampony, kondicionéry a tělové vody obsahující minerální oleje mohou kondomy poškodit.

Masáž prostaty

Méně známou, ale velmi blahodárnou erotickou masáží je masáž prostaty určená speciálně pro muže. Prostata, malá žláza umístěná mezi močovým měchýřem a penisem, je klíčová pro mužskou sexualitu a masáž prostaty spočívá v jemné stimulaci prostaty.

I když je masáž prostaty často vyhledávaná pro sexuální potěšení, nabízí i různé zdravotní výhody. Předpokládá se, že pomáhá při léčbě prostatitidy (zánětu prostaty) a může napomáhat zlepšení průtoku moči uvolněním zablokovaných kanálků.

Během této masáže se do konečníku zavede prst, hračka nebo specializovaný přístroj, který vyvine jemný tlak a masíruje prostatu. Tento zážitek může vést k jiné formě orgasmu známé jako orgasmus prostaty.

Jak erotické masáže ovlivňují váš sexuální život

Pomocí těchto masáží si můžete vybudovat důvěru s vaším partnerem, cítit se pohodlně ve svém těle a odhalit, co vašeho partnera skutečně vzrušuje.

 

Zdroj:

holkynamasaz.cz

K tomuto článku není otevřena diskuze