Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Články z rubriky CESTOVÁNÍ:

Do Thajska? Přímo a rovnou z Prahy! Aneb exotika konečně na dosah ruky

Přemýšlíte nad tím, že se vydáte na dovolenou do exotiky? Nemusíte se představy vzdávat ze strachu z několika přesedání. Z Prahy totiž nově létají přímé spoje rovnou do Thajska – vysněné destinace nejednoho cestovatele.

Hluboká nad Vltavou zve na (ne)tradiční výlet - vydejte se po stopách obřích velikonočních kraslic

Období Velikonoc je v Hluboké nad Vltavou již tradičně zasvěceno velikonočním kraslicím. Již poněkolikáté jsou v obci a jejím okolí rozmístěny téměř tři desítky obřích velikonočních kraslic. S dětmi i bez nich se můžete vyprav

Dunajská princezna Budapešť

Budapešť je ideálním místem pro strávení prodlouženého víkendu. Splňuje kritéria evropské metropole a poskytované služby vás překvapí svou kvalitou. Zejména milovníci termálních pramenů si zde přijdou na své.

O atraktivní byty v Malešickém háji je zájem. Zbývají poslední dva

Chcete si užívat si jedinečnou atmosféru metropole a mít přitom všechny příležitosti na dosah ruky? Nejste v tom sami, podobně sní spousta lidí. Mnozí již však snění přetavili v realitu.

Hrad Louzek strážící zemskou stezku z Budějovic do Rakous

Vydáte-li se až k jižní hranici naší země, můžete navštívit zříceninu velmi zajímavého hradu, jenž byl původně vystaven jako strážní hrad na linecké obchodní cestě. Dnes jsou z něj sice jen zříceniny, ale velmi působivé.

Mexické putování po Yucatánu

Co vše se dá zažít a vidět v Mexiku v průběhu necelých dvou týdnů? Bez cestovní kanceláře a pouze na vlastní pěst jsme se vydali poznávat mexický poloostrov Yucatán.

Gotický hrad Sokolčí s padělanou listinou Voka z Rožmberka

Dnes vám představíme hrad, který kromě pánů z Velešína patřil i Rožmberkům a evokuje v nás romantické představy o sídle schovaném v hlubokých lesích.

Branišovský les opředený tajemstvím i děsivými historkami

U Českých Budějovic leží tajemné místo opředené řadou děsuplných historek, které straší i některé místní obyvatele.

Budeč – Místo s mimořádnou energií a půdorysem ve tvaru srdce

Znáte místo, kde stojí nejstarší rotunda v Čechách, a které je známo pro své mimořádné energetické působení? Víte, kde keltští druidové získávali znalosti o přírodě? Pojďte se s námi vypravit na místo původního přemyslovsk

Proč si lidé stále častěji pořizují elektrokola?

V posledních letech zažil svět cyklistiky ohromný boom, a to díky elektrokolům. Jaké jsou nejčastější důvody k jejich koupi a proč na ně jejich majitelé nedají dopustit?

Novější články Starší články Starší články