Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Thajsko / foto: shutterstock

Do Thajska? Přímo a rovnou z Prahy! Aneb exotika konečně na dosah ruky

Přemýšlíte nad tím, že se vydáte na dovolenou do exotiky? Nemusíte se představy vzdávat ze strachu z několika přesedání. Z Prahy totiž nově létají přímé spoje rovnou do Thajska – vysněné destinace nejednoho cestovatele.

Thajsko na dosah ruky

Z posledních statistik vyplývá, že právě Thajsko patří k nejatraktivnějším exotickým destinacím vůbec. Zejména v posledních letech zájem o atraktivní místo a dovolenou zde výrazně vzrostl, čemuž se nelze divit. A to dokonce i přes to, že byla cesta do Thajska velmi složitá a náročná. Vztahovalo se na ni několik přesedání, přímé spoje nelétaly odkudkoliv.

Během loňských vánočních svátků však cestovní kanceláře změnily pravidla hry. Do svého portfolia přidaly přímé spojení z Prahy do Thajska, čímž udělali exotickou dovolenou zase o chlup dosažitelnější.

Exotická dovolená
Exotická dovolená – Zdroj: Shutterstock.com

Nejen v rámci last minute

I když se původně odhadovalo, že zájem bude hlavně v rámci last minute, kdy jsou ceny přímého spojení samozřejmě výhodnější, nestalo se tak. Popularita přímého spoje setrvává, nepolevila ani v únoru, ani v březnu. Dokonce už vloni v předprodeji se prodalo několik stovek letenek. Velké díky stále ještě patří i koronavirové pandemii a tomu, že v lidech zatím stále setrvává ona touha nahradit si poslední roky, kdy se cestovat příliš nemohlo.

Čím se létá?

Jelikož se jedná o vzdálenější destinaci, využívají se nejmodernější dálková letadla na trhu. Konkrétně tedy Boeing 787-9 Dreamliner, který cestujícím nabízí fantastický servis dokonce o třech třídách na palubě.

Pohodlné cestování
Pohodlné cestování – Zdroj: Shutterstock.com

Jak dlouho se do Thajska letí?

Jelikož se jedná o přímý spoj, odpadají jednodenní lety. Do exotické destinace se naopak dostanete relativně rychle, konkrétně za necelých 12 hodin. Konkrétně se z pražského letiště doletí do Krabi, případně Phuket, Ko Lanta nebo Khao Lak čili do nejatraktivnějších thajských destinací.

 

Zdroj:

https://cc.cz/do-exotiky-za-12-hodin-bez-prestupu-cedok-startuje-prime-lety-z-ceska-do-thajska/

Do Thajska? Přímo a rovnou z Prahy! Aneb exotika konečně na dosah ruky

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!