Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kurzy angličtiny / foto: shutterstock

Přihlaste se na kurzy angličtiny již nyní od září

Je zde nový školní rok a spolu s ním i nová nabídka jazykových kurzů. Jazykové školy obvykle začínají semestr koncem září či začátkem října, takže aktuálně je nejlepší čas vybrat si kurz, který by vám vyhovoval, a zapsat se.

Širokou nabídku má už tradičně i Institut jazykového vzdělávání se sídlem na Václavském náměstí v Praze. Institut jazykového vzdělávání každoročně navštěvuje více než 5000 studentů. Největší zájem mají o kurzy angličtiny, protože bez té se dnes obejdete jen těžko. Pozadu ale nezůstávají ani další jazyky. V IJV jich vyučují celkem 20 a kromě těch obvyklých se zde naučíte třeba i finsky, arabsky či nizozemsky.

Studujte tak, jak si přejete

IJV nabízí jazykové kurzy Praha různého druhu. Na své si přijdou stydliví jedinci, kteří touží po soukromém vyučování, i ti, co se rádi budou učit spolu se stejně nadšenými spolužáky. Lektoři IJV vás pro jazyk skutečně nadchnou.

Nadšená studentka

Výuka v dobrých jazykových školách probíhá úplně jinak než na základních, středních, nebo dokonce vysokých školách. Tam se jazyky často drilují, děti jen nesmyslně vyplňují cvičení v pracovních sešitech a čtou z učebnice. Zkušení lektoři vám však ukážou i jiné principy. Zábavnější, hravější, prostě a jednoduše lepší. Hlavním rozdílem oproti školní výuce je, že se zde nemusíte stydět. Budete mluvit, i kdyby to mělo být s chybami, a nebude vám to připadat vůbec zvláštní. Kdo se chce totiž skutečně naučit jazyk, ten se nesmí ostýchat.

IJV startuje jazykové kurzy od října

Jazyková škola IJV začíná semestr na začátku října, proto máte teď nejlepší šanci najít si kurz, který by vás bavil. Volná místa jsou ještě téměř všude, takže nebude problém najít pro vás kurz v odpovídající úrovni. Ve skupinové výuce obecné angličtiny bývá standardně 7-10 studentů, takže se na vás v každé hodině dostane řada. Lekce jsou naplánovány i na večerní hodiny, tudíž jsou vhodné i pro pracující. Nikdy totiž není pozdě zlepšovat se v angličtině. A že tam s vámi budou chodit studenti středních škol? Vůbec se nestyďte!

K tomuto článku není otevřena diskuze