Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Modelka / foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com

Celebrity, které prodělaly koronavirus

To, že si nový typ onemocnění nevybírá, potvrzuje i fakt, že nemoc se šíří i mezi světové celebrity či známé osobnosti.

V nedávné době světem otřásla zpráva, že i známý herec Antonio Banderas prodělává koronavirus. Pozitivní test mu byl darován k šedesátým narozeninám, a tak herec slavil v karanténě. Není však jedinou celebritou, která vážné onemocnění prodělala.

Tom Hanks s manželkou

Jednou z prvních nakažených celebrit byl Tom Hanks se svou manželkou. Je onemocnění navštívilo při jejich dovolené. Z dostupných informací vyplývá, že průběh onemocnění u dvojice byl mírný, nijak problematický. Dokonce se Tom Hanks po prodělání nemoci nabídl, že daruje plazmu kvůli zkoumání nemoci a výrobě účinného léku. Aktivně se tedy angažuje v boji proti koronaviru.

Tom Hanks

Pink

Populární zpěvačku nemusíme nijak představovat. Její písničky se vrývají do paměti takřka ihned, co jsou zahrány v rádiích. Bohužel i tato celebrita prodělala koronavirovou infekci. A společně s ní prodělal nemoc i její tříletý syn. Opět však měli velké štěstí, jelikož měli mírnější průběh nemoci. Trápily je vyšší teploty a úporný kašel. Dnes už ale mají testy negativní a Pink se taktéž aktivně účastní bojů proti novému typu onemocnění.

Pink

Princ Charles

Abychom potvrdili domněnku, že koronavirus si zkrátka nevybírá, za zmínku stojí i trochu jiná celebrita, respektive známá osobnost, a sice princ Charles. Následník britského trůnu patří zároveň k ohroženým skupinám, vždyť jeho věk lze už označit za úctyhodný. Naštěstí i u něj se nejednalo o onemocnění s těžkým průběhem, jen mu to tedy značně zbrzdilo pracovní povinnosti. I on se dnes řadí k vyléčeným pacientům.

Princ Charles

Celebrity, které prodělaly koronavirus.

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!