Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Moderní tiskárna / foto: tomados.cz

Pronájem tiskáren představuje významný krok vedoucí k úsporám ve firmách

Chcete skutečně efektivní provoz kanceláře? Potom musíte veškeré procesy, které provádíte, co nejvíce optimalizovat a zaměřit se na co největší úspory. Patří sem i zohlednění tisku, kopírování a skenování.

Pokud v rámci podnikání používáte tiskárnu pravidelně, je dobré zamyslet se nad tím, zda se vám vůbec vyplatí koupě nového zařízení nebo zda by pro vás nebylo ekonomicky výhodnější si tiskárnu pronajmout. Pokud bychom vycházeli ze zkušeností pražského copycentra Tomados, které se zabývá pronájmem tiskáren Konica Minolta, je využití této služby jasným plusem. Výhoda spočívá zejména v úspoře až 50 % nákladů vynaložených na tisk.

Proč si vybrat pronájem multifunkčních tiskáren?

V dnešní době se multifunkční zařízení dostávají do popředí a vytlačují ta klasická. Tiskárna, která umí tisknout, kopírovat i skenovat, je mnohem praktičtější a navíc nezabírá tolik místa, jako když máte zvlášť tiskárnu, kopírku a skener. Z hlediska nákladů je neekonomická zejména údržba více zařízení, jejich servis a nároky na spotřebu energií.

U moderních multifunkčních tiskáren se setkáte s funkcemi, které vycházejí jak z každodenních uživatelských potřeb (černobílý a barevný tisk, oboustranný tisk, Wi-Fi konektivita atd.), tak poskytují funkce speciální, jako je například OCR technologie. Koupí multifunkce tedy můžete výrazně uspořit. Další výrazné omezení nákladů představuje již zmiňovaný pronájem takovýchto zařízení.

Výhody pronájmu tiskáren vyplývají z:

  • úspory financí, které by se vynaložily na nákup nové multifunkční tiskárny;
  • možnosti výběru zařízení s funkcemi, které aktuálně potřebujete;
  • využití služeb, jako je dovoz tiskárny k vám do kanceláře, její instalace a zaškolení v obsluze, pravidelná údržba tiskárny, přidělení ID kódů pro přihlášení a kontrolu tisku, síťové skenování do e-mailů nebo do PC zcela zdarma;
  • dostupnosti okamžitého servisu v případě poruchy tiskárny;
  • pronájmu na dobu neurčitou při zachování podmínek pronájmu na dobu určitou;
  • dodávky spotřebního materiálu (sponky, tonery, náhradní díly) v rámci ceny pronájmu.

V době, kdy se zvyšují náklady spojené s energiemi je chytré investovat tam, kde se to vyplatí. Využití multifunkčních tiskáren v kombinaci s jejich pronájmem představuje v oblasti podnikání jeden z významných kroků snižování finančních výdajů firem.

Pronájem tiskáren představuje významný krok vedoucí k úsporám ve firmách

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!