Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Řezání plazmou / foto: shutterstock

Řezání plazmou je rychlý a výhodný způsob dělení materiálů. U koho si tyto služby objednat?

V oblasti výroby se nedá obejít bez pokročilých způsobů dělení materiálů, mezi které se řadí samozřejmě i moderní plazma.

Ne každý majitel podniku si ale může dovolit koupit drahé řezací centrum, a tak se spoléhá na služby externích dodavatelů. Jaké výhody vám přinese tento způsob práce a kdo ji pro vás zařídí?

Vysoká rychlost a velmi přesné rozměry

Při spolehnutí se na tento způsob se dočkáte rovnou několika podstatných benefitů. Řezání plazmou vám tak přinese velmi vysokou rychlost, malé teplotní zatížení řezaných obrobků, přesnost a vysokou kvalitu samotného řezu i jeho okrajů. Díky tomu budete schopni vyrobit více kusů za kratší čas, nebudete muset řešit nevhodné deformace materiálů a zároveň není potřeba následně dořezávat či obrušovat jednotlivé výrobky. Následkem toho ušetříte velkou spoustu času a usnadníte svým zaměstnancům práci.

Řezání plazmou

Takový stroj však i v těch nejlevnějších provedeních stojí několik milionů korun, přičemž k této ceně je ještě potřeba započítat jeho provoz, vybavení a zaškolení vašich podřízených. Pokud vás tedy tento výrobní proces neživí sám o sobě, určitě je lepší si jej nechat zařídit od spolehlivé externí firmy. Tímto způsobem ušetříte a zároveň budete schopni přijímat větší množství zajímavých zakázek i klientů.

Kdo pro vás spolehlivě vyrobí vše potřebné?

Na současném trhu se pohybuje několik kvalitních poskytovatelů nabízejících tyto služby. Jedním z těch nejoblíbenějších s dobrým jménem je společnost Torotech. Ta vám je schopna zařídit celý proces od A až po Z, přičemž vám vaši objednávku doveze naprosto kamkoliv po celé zemi. Ve svém oboru se pohybuje již od roku 2007 a průběžně doplňuje nejmodernější výrobní procesy do svých služeb. Chcete-li zvýšit svou konkurenceschopnost a získávat větší množství zakázek, pak vsaďte na externí pomoc.

K tomuto článku není otevřena diskuze