Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vysněný dům / foto: shutterstock

Nízkoenergetické rodinné domy na klíč i z katalogu nabízejí vysoce kvalitní bydlení

Uvažujete o tom, že byste investovali do nového bydlení a požadujete vysokou kvalitu při relativně nízké ceně? Pak pro vás může být nejvýhodnějším řešením volba nízkoenergetické dřevostavby v podobě montovaného domu.

Montované dřevostavby na klíč i z katalogu

Zajistit si lze montované rodinné domy na klíč, kdy vám je zvolená firma postaví od A do Z přesně dle vašich představ a požadavků. Alternativou jsou pak montované rodinné domy a chaty, které si vyberete z katalogu. Oběma způsoby se dají objednat kupříkladu u renomované společnosti J. Group, jež poskytuje možnost podívat se na vzorové stavby osobně a zeptat se majitelů, jak byli spokojeni s průběhem realizace a co jim dřevostavby přinesly za výhody (nejen) v ekonomické oblasti. Jí používané stavební systémy splňují přísná kritéria a mají veškeré potřebné certifikáty, jež jsou ověřené patřičnými autoritami.

Rodinné domy na klíč

Nízké provozní náklady

Při zajišťování nového domu je bezesporu důležitá cena. Rodinné domy, potažmo třeba montované chaty na klíč, jsou v tomto ohledu skutečně dobrým řešením. Rozhodujícím faktorem by však vždy měla být spíše samotná kvalita. A zásadním parametrem je energetická náročnost. Montované dřevostavby od zmíněné společnosti se vyznačují minimálními nároky na energie, díky čemuž v rámci chodu domácnosti spotřebujete výrazně méně množství elektřiny a plynu, než je tomu u běžných zděných staveb.

Nové bydlení za pár měsíců od sepsání smlouvy

Zmínit lze také rychlost výstavby. Montovaný dům může být hotový už během několika málo měsíců, což se v případě tradičních cihlových objektů nedá říci, u nich je obvykle realizace záležitostí minimálně jednoho roku. Bydlet v novém tak můžete už za velmi krátkou dobu, což lze jistě považovat za další ohromnou přednost montovaných dřevostaveb na klíč.

K tomuto článku není otevřena diskuze