Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vestavba karavanu / foto: https://www.stavbakaravanu.cz/

Dovolená snů v obytném autě

Sice nám na dveře pomalu klepou Vánoce, ale klid během vánočních svátků je ideální pro plánování letní dovolené.

Nechcete trávit léto v přeplněném hotelu? Láká vás dovolená, kdy můžete procestovat celou republiku, nebo i vyjet jen tak na ,, blint ‘’ do zahraničí? Můžete si takové auto koupit, nebo si ho postavit sami.

Dovolená na čtyřech kolech je sen

Když se řekne Home on Wheels, v překladu zjistíme, že se jedná o domov na kolečkách. Zasvěcení ale vědí, že se za těmito třemi slovy skrývají specialisté na vestavby aut. Dokáží vám splnit sen o maximálním komfortu, bezpečnosti a eleganci. Nejoblíbenější kombinace světlého nábytku spolu s dřevěným obkladem a retro doplňky dá interiéru obytného auta punc moderního stylu a přitom působí čistě a okázale.

Výbava obytného vozu

Když nechci obytné auto kupovat, můžu si ho postavit

Ať už se rozhodnete pro koupi obytného auta, nebo se do vestavby pustíte sami, rozhodně je na místě konzultace s odborníky. Poradit se o vhodnosti použití materiálů, o volbě samotného vozu, nebo se nechat nasměrovat k tomu, jak mají vaše jen kusé představy v reálu vypadat. Ideálním místem, kde sehnat potřebný artikl pro vestavby, je na Stavbakaravanu.cz. Zde najdete vše potřebné od luxusního sprchového koutu, přes lehčené překližky až po přívodní hadice na pitnou vodu.

Interiér obytného vozu

Komfort na kolech bude větší, než v luxusním hotelu

Dokonale vyladěný interiér, pohodlí, bezpečnost a vůně dálek a dobrodružství. Každý o něčem sníme a sny jsou od toho, aby se plnily. Takže proč třeba nezačít tím, že si dovolenou užijeme ve stylovém pokojíčku, se kterým si budeme moci zajet, kam nás jen napadne? Napište si Ježíškovi, ať vám přinese něco do vaší snové vestavby auta.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze