Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jóga centrum / foto: Foto: Lenka Marousková, se svolením Lenky Marouskové

Naprosto ojedinělé jógové a terapeutické centrum JÓGAJO

V dnešní uspěchané době, kdy se každý z nás potýká se starostmi běžného života, občas dosáhneme bodu, že si řekneme, že dál už prostě nemůžeme.

Jak se znovu restartovat a mít opět radost ze života? Musíme začít sami u sebe a chtít něco změnit. Pomoci nám mohou techniky staré tisíce let.

V Královéhradeckém kraji existuje jógové a terapeutické centrum Jógajo. Již při vstupu do domu, ve kterém se nachází, na vás dýchne harmonie, klid a všudypřítomná energie. Nejedná se o klasické prostory, kde si můžete zacvičit jógu. Tady vás majitelé Pavel a Silvie nezvou do baráku, kde se cvičí, ale domů. Otevírají vám dveře nejen do stylově zařízeného krásného domu, ale také do své duše, a svými zkušenostmi vás provedou cestou až k samotné podstatě vašeho nitra.

Centrum jógy

Hatha jóga, Osho techniky a další terapie

Meditace, cvičení jógy, terapie dotekem, hudbou, Osho techniky, které Pavel osobně navnímal v Indii, otužování – to vše a mnoho dalšího vám může pomoci najít podstatu sebe sama. Naučí vás to pracovat se svými myšlenkami a pocity. Spolu se Silvií a její schopností se nacítit do psychických a psychosomatických příčin vašeho bloku máte téměř jstotu, že vaše vnitřní vnímání a samotné uvažování nabere ten správný směr.

Prostory centra jógy

Smyslem tohoto centra není vydělat miliony na tom, že někdo hledá pomoc. Každý klient dostane individuální pomoc a přístup a i techniky se volí přesně na míru každého klienta.

Můžete přijít na hodinu, na den, ale i na týden

Jedinečnost centra Jógajo spočívá v tom, že tady jakoby se zastavil čas. Najednou nikam nespěcháte. Přijdete, protože na sobě chcete pracovat, nebo si uvědomujete, že byste měli. A za jak dlouho je člověk schopen si takzvaně oddychnout? Za jak dlouho si každý jednotlivec uvědomí, kde je v jeho vnímání něco špatně? Čas je relativní pojem a tady se ho od Pavla a Silvie každému klientovi dostane tolik, kolik potřebuje.

Vnitřní prostory domku

Někdy se bude mluvit, jindy jen relaxovat v tichu. Někdo využije hudbu jako nástroj k meditaci, jiný zase ledovou lázeň nebo naopak saunu. Každý človíček je osobnost, každý je jiný a každý potřebuje něco jiného. Zcela jistě se všichni chceme cítit dobře a být spokojeni sami se sebou. Tady, v centru Jógajo, vám umí pomoct v tom, jak se k té spokojenosti alespoň přiblížit.

 

Zdroj:  

https://www.jogajo.cz/

 

 

 

K tomuto článku není otevřena diskuze