Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vánoční dárek / foto: shutterstock

Štědrý den již klepe na dveře a vy opět nestíháte. Nabízíme 3 tipy na dárky na poslední chvíli

Nemusíte obrážet plné nákupní galerie, ani si klestit cestu ucpanými příjezdními cestami k nákupním domům, abyste zvládli pořídit dárek ještě v průběhu Štědrého dne.

Sedněte si k internetu a garantujeme vám, že dokonalý dárek vykouzlíte za pár minut a prakticky bez námahy.

Projeďte slevové servery

Nejenže na nich seženete celou řadu zajímavých poukazů na levnější nákupy luxusního zboží, vybírat z jejich nabídky můžete i v případě neobyčejných adrenalinových zážitků či výjimečných příležitostí, jak obdarovanému zpestřit všední dny. Sportovně založení lidé jistě ocení například školu smyku, seskok padákem či vlastní pilotáž malého letadla. Klidnější nátury zase potěšíte romantickou večeří či často vysněným letem v balónu.

Darujte kurz na míru

Máte-li doma partnera s vyhraněným koníčkem, je vaše situace o poznání jednodušší. Pořídit mu můžete jednorázový nebo i dlouhodobý kurz, který rozšíří v dané oblasti jeho obzory. Vybírat můžete například z kurzů vaření, líčení či dokonce potápění. Možná máte doma nadšeného amatérského fotografa či fotografku, který by si rád rozšířil právě v této oblasti své znalosti. Kurz sólového zpěvu s možností veřejného vystoupení po absolvování zase potěší umělecká srdce.

I knihomolům zvládnete udělat radost na poslední chvíli

Nač kupovat papírovou knihu, která ke dražší, a ještě potřebuje ke své výrobě větší množství přírodních zdrojů? Pořiďte e-knihu. Většina nadšených čtenářů tak jako tak vlastní elektronickou čtečku knih, a navíc jim speciální kód pro stažení knihy můžete nechat zaslat rovnou na jejich chytré zařízení. Jednoduše si tak soubor stáhnou, a ještě pod stromečkem se mohou začíst.

Při všem tom hledání vhodných dárků a hledání toho, čím bychom naše blízké potěšili, je potřeba myslet také na to, že jsou Vánoce a ty mají být zejména svátky klidu a míru. Proto si nedělejte těžkou hlavu, pokud se vám nepodařilo vybrat to, po čem členové vaší rodiny nejvíce touží. Důležité je si ten čas v klidu užít, a především být spolu.

Štědrý den již klepe na dveře a vy opět nestíháte. Nabízíme 3 tipy na dárky na poslední chvíli

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!