Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cukrářka / foto: shutterstock

Cukrářské potřeby, aneb co nesmí chybět žádné hospodyňce

Baví vás péct různé dezerty a dortíky pro své blízké? Pokud odpovídáte kladně, je tento článek jako přímo stvořený pro vás. Pojďme se nyní společně podívat na to, co nesmí doma chybět žádné hospodyňce.

Pečení bábovky je základ

Asi nejčastějším moučníkem, který se v českých domácnostech peče, je bábovka. Jedná se o poměrně jednoduchý a chutný dezert, jejž zvládne prakticky každý, a současně vypadá na pohled velice lákavě. Z toho vyplývá, že forma na bábovku rozhodně patří mezi nezbytnosti, co se vyplatí mít doma. V dnešní době se navíc dají zakoupit v různých tvarech a velikostech, takže během chvilky doma vytvoříte vizuálně zajímavý produkt.

Kromě toho jistě při běžném nedělním pečení oceníte různé silikonové formičky. Pomocí nich se dají v kuchyni vytvářet opravdu zázraky. Co byste řekli tomu, že návštěvu pohostíte nejen kávou, ale také jí nabídnete krásné muffiny, anebo miniaturní bábovičky, na něž použijete právě zmiňované silikonové formy? Uvidíte, že za takové dezerty vás známí nejen pochválí, ale jistě o vašem cukrářském umění řeknou i jinde.

Když se chystáte péct dort

Pokud kromě běžných českých moučníků pečete i něco složitějšího, což jsou například dorty, tak i pro tyto případy se vyplatí být připraven. Doma by vám rozhodně neměly chybět formy na korpus různých velikostí a tvarů, záleží na vás. Kromě toho se vyplatí mít v zásobě různé jedlé pomůcky na zdobení, jako je třeba jedlý papír.

Jestliže byste svoji domácí výbavu rádi rozšířili, mrkněte se webové stránky společnosti Svět cukrářů. Zde se nachází cukrářské potřeby všeho druhu, díky nimž můžete tvořit dezerty jako v profesionálním cukrářství. Kromě pomůcek na pečení tam máte možnost zakoupit také jedlé suroviny, například potahovací hmota na dort a mnoho dalšího. 

Cukrářské potřeby, aneb co nesmí chybět žádné hospodyňce

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!