Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dámská rozlučka / foto: shutterstock

Jaké doplňky potřebujete na rozlučku se svobodou?

Ještě si naposledy užít volnost a rozloučit se se svobodou. Takzvané zpívání je zažitým zvykem.

Dnes se ale rozlučky se svobodou posunuly mnohem dále. Už dávno nejde jen o večer, kdy se kamarádi sejdou a něco vypijí. Rozlučka je často celodenní a rozhodně se netočí jen kolem alkoholu.

Fantazii se meze nekladou. Na rozlučku se svobodou se chodí na únikové hry, na motokáry nebo třeba do kina. Cílem je něco zažít, mít vzpomínky na něco více než jen alkohol. I když i ten k loučení se svobodou neodmyslitelně patří. Ať už se ale nakonec vydáte kamkoliv, rozhodně musíte dát najevo, co jste zač!

Jasně označte, že se loučíte se svobodou

Korunka či závoj pro nevěstu, placky s nápisem „Tým ženich“, nebo dokonce trička se jmény a pro nevěstu/ženicha jedno s nápisem „nevěsta“/“ženich“ nebo „bride to be“ apod. Oblékněte si nějaký jasný znak toho, že dnes to rozjedete ve velkém. Se svobodou se totiž člověk, v ideálním případě, loučí pouze jednou.

Program by měl reflektovat to, jaký je budoucí ženich či nevěsta, co ho/ji baví. Čím šílenější, tím samozřejmě lepší. Ne všichni mají ovšem extrovertní povahu, někteří upřednostní oslavu v soukromém kruhu přátel. Jak se nachystat na ni?

Balónky, šerpa a penisové konfety

Podívejte se například do e-shopu OLO.cz, kde najdete celou řadu výrobků věnovaných tématu rozlučky se svobodou. Co kdybyste své budoucí nevěstě slavnostně nasadili šerpu s nápisem „Bride to be“? Nebo ženichovi darovali tričko „Game over“? Nezapomeňte také na tematické balónky, konfety (třeba ve tvaru penisů) nebo girlandu vlajek s mužskými těly. Pro soukromou oslavu si takové šílenosti dovolit můžete.

Jestli se chcete trochu pobavit, podívejte se na e-shopu Olo.cz kromě kategorie Rozlučka se svobodou rovněž na Party pro dospělé. K zahození nejsou ani párty kloboučky či zábavné zástěry. Ale vyberte si, co se líbí vám. Rozlučku se svobodou si musíte hlavně užít.

Jaké doplňky potřebujete na rozlučku se svobodou?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!