Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Články z rubriky LÁSKA A SEX:

Jakou erotickou hračku vybrat pod stromek?

V této době, kdy prodej erotických pomůcek v České republice roste raketovým tempem - a to od doby covidové až o 300% - je čas zaměřit se na to, jak si pod vánoční stromek vybrat ten správný kousek, který zpestří váš vztah.

Půst lze držet nejen ve stravě, ale i v sexuálním životě

Možná vás překvapí, že detox lze držet nejen v kuchyni, ale také v ložnici. Některé páry si sami úmyslně odpírají sex v domnění, že zkrátka pauza pozitivně ovlivní jejich partnerský život. Říkáte si, zda to není trochu proti p

Když city chybí, nastupuje vztah z rozumu

Ideální vztah je takový, kde se dva lidé milují, rozumí si, mají stejné vize do budoucna a ani jednomu nic nechybí. Jenže realita má často do ideálu daleko.

Druhy erotických masáží: Znáte rozdíly?

Na konci dlouhého a stresujícího dne nic nepřekoná příjemnou masáž, která vám pomůže zapomenout na všechny vaše starosti.

Amarex Men Complex: Obnova mužské síly a vitality

Únava a stres útočí na muže ze všech stran. To se propisuje do všech oblastí života včetně té intimní.

Svět domin, profidomin, společnic a eskortu

Vítejte ve světě, kde se setkává umění dominace s neodolatelnou krásou a profesionálním přístupem.

Největší mýty v sexu, které dokáží zničit vztah

Některá tvrzení dokáží ovlivnit natolik, že mohou až ublížit. A to platí i v oblasti sexu. Zde především. Čemu rozhodně nevěřit?

Kolik je v Česku sexuálních společnic? Kolik si berou ty nejlepší za hodinu?

S cílem získat relevantní informace jsme provedli průzkum, a rádi bychom se s vámi podělili o jeho výsledky.

Jak se nepohádat na dovolené?

Společné dovolené nejsou spojeny jen s koupáním, obdivováním přírody či návštěvou památek, ale také s hádkami. Dle průzkumů se domů vrací rozhádaných více než polovina párů. Jde se zbytečným konfliktům vyhnout?

Vztahy na dálku – má smysl je udržovat, nebo je raději ukončit?

Pro někoho samozřejmost, pro druhé trápení. Vztahy na dálku mohou fungovat dlouhé roky, pokud víte, jak na to a máte cíl – společnou budoucnost. V některých případech je ale lepší vše ukončit dřív, než se začnete trápit.

Novější články Starší články Starší články