Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mýty v sexu / foto: shutterstock

Největší mýty v sexu, které dokáží zničit vztah

Některá tvrzení dokáží ovlivnit natolik, že mohou až ublížit. A to platí i v oblasti sexu. Zde především. Čemu rozhodně nevěřit?

Také máte zarytá některá tvrzení? Přemýšlíte, zda tomu tak je? Některé polopravdy, či dokonce nesmysly dokáží na poli sexu vkrást nejednu pochybnost, která může vést až ke zničení vztahu. Přestaňte si lámat hlavu a věřte, že není nic tak žhavé, jak se tvrdí.

Zbytečné pochybnosti
Zbytečné pochybnosti – Zdroj: Shutterstock.com

Čím vypracovanější tělo a svaly, tím kvalitnější sex

Mýtus, který vznikl s největší pravděpodobností díky tomu, že posilováním roste objem svalové hmoty. A tak se mnozí můžou domnívat, že takto vysportovaný jedinec zvládne doslova akrobatické kousky v posteli. Jenže to není až zas taková pravda, i když jakákoli fyzická aktivita má vliv na lepší kondici. Pokud už tedy chcete na sobě pracovat, můžete zkusit jógu, při které posilujete i svaly pánevního dna.

Blahodárná jóga
Blahodárná jóga – Zdroj: Shutterstock.com

Diskutabilní velikost – záleží, či nezáleží na ní?

Snad nejvíce je diskutované téma ohledně velikosti mužského přirození a tím uspokojení ženy. Podle odborníků jde o mýtus. Na základě provedené studie bylo prokázáno, že jedna čtvrtina žen při milování cítí nepříjemnou bolest, která může být způsobena větším penisem, ale zejména jeho majitelem, který při sexu spěchá. Přílišná náruživost v kombinaci s partnerovou necitlivostí pak vede k nepříjemnému podráždění děložního hrdla.

Muž může vždy a často

Ano, říká se, že muži můžou kdykoli a prostě pořád. Jenže realita je trochu jiná. Jeden z pěti mužů trpí nízkým libidem. A problémem je, když těmto osobám ještě jejich vlastní partnerky vyčítají malý zájem o sex a umocňují to tvrzením, že se přece tvrdí, že chlapi můžou vždycky. Pak vznikají hádky a neshody, které můžou vést i k rozchodu.

Zklamaný muž
Zklamaný muž – Zdroj: Shutterstock.com

Vášeň po letech vyhasne

Po letech se vytratí vášeň a nastane soužití takřka bez sexu. Jenže toto tvrzení není pravdivé. Věřte, že v dlouholetém vztahu nemusí klesat touha a četnost sexu. Naopak, čím déle se znáte, tím pohodlněji se cítíte a můžete zkoumat nové sexuální zážitky.

 

Zdroje:

https://www.elle.cz/laska-sex/sex/5-nejvetsich-mytu-v-sexu-ktere-vam-mohou-znicit-vztah

https://www.prozeny.cz/clanek/5-zazitych-mytu-ktere-vam-dokazou-znicit-sexualni-vztahy-pozor-na-ne-8332

 

Největší mýty v sexu, které dokáží zničit vztah

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!