Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Drahé kameny a minerály / foto: shutterstock

5 léčivých kamenů pro lásku a vztah

Léčivé kameny mají plno užitečných vlastností a účinků. Dokážou harmonizovat náš život, zbavit nás stresu nebo strachu a umí dokonce i probouzet lásku, v nás samotných i v našich blízkých.

Víte, které minerály využít, abyste zlepšili své vztahy nebo našli vysněného partnera?

5 kamenů pro lásku

Využívání léčivých kamenů se může někomu zdát jako magie a jiný se na tyto praktiky dívá skepticky. Faktem však je, že kdo umí s kameny pracovat a rozumí jejich síle, dokáže zlepšit svůj život, harmonizovat vztahy, a dokonce si přitáhnout lásku. Které minerály jsou k tomu nejvhodnější?

Léčivé minerály
Léčivé minerály – Zdroj: Shutterstock.com

Achát

Achát je velmi účinný kámen, který pomáhá zlepšovat mezilidské vztahy a komunikaci mezi lidmi. Je velmi prospěšný pro partnerské vtahy, do kterých vnáší harmonii, posiluje lásku a dodává pocit bezpečí a jistoty. Pokud váháte, zda dát svému partnerovi druhou šanci, achát vás povzbudí ke správnému rozhodnutí. A jestliže jste se již v lásce zklamali, dodá vám odvahu vrhnout se do dalšího milostného dobrodružství.

Akvamarín

Akvamarín pomáhá ve složitých vztazích, při dlouhodobých neshodách a konfliktech. Tlumí negativní emoce a pomáhá zlepšit komunikaci a vzájemné porozumění. S ním budete vůči svému partnerovi empatičtější a snáze pochopíte jeden druhého.

Granát

Granát je označován za kámen lásky a sexuality. Podněcuje k upřímnosti ve vztazích a k otevřené komunikaci. Pokud s ní máte problém, zklidní vaše obavy a dodá odvahu. Podnítí důvěru, schopnost více vyjádřit své city a nabudí vaši sexuální energii. Je vhodný i v případě, že se s partnerem milujete, ale v posteli už to není jako v dobách čerstvé zamilovanosti.

Růženín

Růženín poznáte na první pohled. Tento něžný kámen vyvolává empatii, něhu a upřímnost ve vztazích. S ním budete vůči partnerovi upřímnější, otevřenější a lépe pochopíte a přijmete jeho názory.

Měsíční kámen

Do bouřlivého vztahu je třeba vnést více klidu, pochopení a harmonie. V tom vám pomůže měsíční kámen, který tlumí emoce, hněv a udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Dokáže probudit nejen lásku, ale i sexuální touhu a bývá označován jako kámen plodnosti.

Minerální kameny
Minerální kameny – Zdroj: Shutterstock.com

Jak léčivé kameny používat?

Všech pět kamenů je vhodné mít co nejblíže u sebe. Můžete si pořídit náramek namíchaný z korálků těchto minerálů, nebo mít náramků více. Nosit je můžete i v uších, na krku, nebo jen tak, jednoduše v kapse. Pokud neholdujete šperkům, položte vybrané kameny na misku v místnosti, kde se s partnerem nejčastěji scházíte. V noci si je můžete položit na noční stolek. A nezapomeňte, že kameny nemusíte využívat všechny najednou. Lze si vybrat podle jejich účinků a podle toho, co sami právě potřebujete.

 

Zdroje:

https://www.svetmineralu.cz/laska-a-stesti/

https://bohovibes.cz/blogs/blog/9-kamenu-pro-lasku-partnerstvi-a-vztahy

5 léčivých kamenů pro lásku a vztah

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!