Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nesmyslný vztah / foto: shutterstock

Jak poznat, kdy odejít od partnera

Když jsme zamilovaní, většinou přes růžové brýle často přehlížíme věci, které jsou důležité a do vztahu vůbec nepatří.

Láska kvete v každém věku. Je jedno, jestli je vám patnáct, dvacet nebo třicet. Zamilovat se můžete i takzvaně na "stará kolena". Jak ale poznat, že náš současný partner není pro nás tím pravým? Přinášíme několik poznatků, podle kterých to poznáte.

Nevhodný partner
Nevhodný partner – Zdroj: Shutterstock.com

Neposlouchá vás 

Ať už mu řeknete cokoliv důležitého, co se týká rodiny, vašich zdarů, či nezdarů, jemu to jde jednoduše jedním uchem tam a druhým ven. Nezájem z jeho strany o to, co mu říkáte, může značit jen jediné - asi mu na vás nezáleží tak moc, jak říká.

Všechno podřizuje sám sobě

Je zahleděný sám do sebe. Chcete naplánovat výlet, a hle, co se stane - on nechce jít. Nebo chce jít naopak úplně někam jinam než vy a na váš názor nehledí. Pokud se to stalo jen párkrát, je to v pořádku. V opačném případě to ale z jeho strany značí totální sobectví - a to přece ve zdravém vztahu nemá místo.

Co slíbí, to nedodrží, a to opakovaně

Měli jste domluvený sraz v restauraci a nepřišel? I to se může jednou za čas stát, ale pokud se tohle ve vašem vztahu děje opakovaně, dejte od něj co nejdříve ruce pryč. Ušetříte si tím ještě větší zklamání.

Hádka s partnerem
Hádka s partnerem – Zdroj: Shutterstock.com

Kontroluje vás

Stačí, abyste si vyrazila na občasné kafe s kamarádkou a během večera vám přijde od něj nespočet esemesek a opakovaně vám vyvolává? To značí jenom a pouze to, že se vás snaží kontrolovat na každém kroku, což rozhodně není ani trochu dobře. Utečte od něj co nejdřív!

Nadává vám

Mnoho žen to přehlíží. Ze začátku se to může dít pouze občas při větších hádkách, ale postupně to může začít gradovat. Na toto si dejte obzvlášť velký pozor.

 

Zdroj:

https://www.prozeny.cz/clanek/vezmete-nohy-na-ramena-tenhle-za-to-nestoji-aneb-signaly-ze-byste-se-nim-v-budoucnu-trapila

Jak poznat, kdy odejít od partnera

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!