Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nestálý partner / foto: shutterstock

Jak poznat, že pořád myslí na svou ex

Pokud máte pocit, že partnerovi se stýská po jeho bývalé, musíte mít opravdu nepříjemný pocit. Jak to ale poznat?

Už vám leze krkem, že pořád slyšíte o jeho bývalé? Podívejte se na pár tipů, které vám lépe prozradí, zda váš partner na bývalou partnerku pořád myslí a něco k ní cítí. 

Mluví o ní neustále dokola

Ano, přesně tento bod je zásadní. Pokud slyšíte neustále jen o jeho bývalé partnerce a váš partner ji zmiňuje pořád dokola ve všech možných situacích, zdá se, že je něco opravdu špatně.

Hádavá dvojice
Hádavá dvojice – Zdroj: Shutterstock.com

Neustále vás s ní porovnává

,, Uměla skvěle vařit a nikdy se nestalo, že bychom měli doma nepořádek, zato ty jsi opravdu bordelář.",, Cítil jsem se s ní o hodně lépe než s tebou." Při takových větách obracíte oči v sloup. Není divu - každá žena se cítí nepříjemné, když jde o porovnávání s partnerovou bývalou. Otázkou ale je, proč vám to partner říká... že by na bývalou stále pořád myslel a něco k ní cítil?

Sleduje ji denně na všemožných sociálních sítích 

Pokud váš partner i po rozchodu sleduje sociální sítě svojí bývalé jako pomatený, jsem si jistá, že už vám v hlavě vyskočila a probleskla červená kontrolka, že je něco špatně. Které partnerce by to taky nevadilo? Potom je na místě jasná otázka a položte si ji vy samy, proč s vámi vlastně je.

Sociální sítě
Sociální sítě – Zdroj: Shutterstock.com

Pořád má uschované věci od ní

Pokud mu bývalá dala jakýkoliv dárek a on ho má pořád pečlivě uschovaný, aby se mu neztratil, je to opravdu divné. Většina lidí po rozchodu tyto věci obvykle vyhodí, aby na daného člověka mohli lépe zapomenout. Pokud ale váš milý schraňuje věci od bývalky jako poklad, zbystřete - něco není v pořádku.

Co s tím?

Je dobré si s partnerem o všem otevřeně promluvit a zeptat se ho napřímo. Pokud vás ale natolik zranil svým srovnáváním a stále se opakujícím scénářem o bývalé, pusťte ho k vodě. 

 

Zdroj:

https://www.prozeny.cz/clanek/styska-se-mu-po-byvalce-a-mozna-ji-porad-miluje-varovna-znameni-pri-kterych-byste-mela-zbystrit-78836

Jak poznat, že pořád myslí na svou ex

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!