Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Relax / foto: Shutterstock

Užijte si prodloužený víkend plný relaxace v lázních

V posledních několika měsících výrazně vzrostl zájem o wellness pobyty, protože spousta lidí si uvědomuje, že i organismus potřebuje regeneraci a odpočinek.

Pokud plánujete vyrazit na prodloužený víkend, české lázeňství vás nadchne, protože nabízí rozmanité složení termálních pramenů. V následujících řádcích vám představíme tři lázeňská města, která si vás podmaní nejen svou atmosférou.

České lázně mají v evropském lázeňství nezastupitelnou roli, protože do některých měst vyráží i turisté z druhé strany Evropy.

Poděbrady

Velice oblíbeným městem jsou Poděbrady, které vás přilákají příjemnou a poklidnou atmosférou. Samotné centrum je obklopeno zelenými parky a malebnými kavárnami. Lázně Poděbrady jsou proslulé minerálními léčebnými prameny, které se využívají na celou řadu procedur. V lázních se léčí nemoci kardiovaskulárního systému, pohybového aparátu i látkové výměny.

Lázně Poděbrady

Teplice nad Bečvou

Zajímavým lázeňským městem jsou Teplice nad Bečvou nacházející se na Moravě. Lázně Teplice nad Bečvou jsou charakteristické moderním zařízením a minerální vodou s vysokým obsahem oxidu uhličitého. Vyzkoušíte masáže, zábaly, ale třeba i elektroléčbu či rehabilitace. Vybrat si můžete z pestré škály wellness pobytů. Ve volném čase si můžete zahrát tenis, minigolf i bowling.

Příjemná masáž

Libverda

Vydejte se do údolí Jizerských hor, kde na vás čekají Lázně Libverda, a to nedaleko krajského města Liberec. Lázeňská zařízení využívají místní minerální prameny pro léčební i odpočinkové procedury. Oceníte i výborné klimatické podmínky, které jsou dány okolními horami. Do lázní většinou vyráží pacienti s poruchou látkové výměny, neurotickými, duševními i psychosomatickými nemocemi.

Jestliže si chcete najít wellness pobyty, podívejte se na stránku Spa.cz, kde najdete celou řadu možností. Stačí si vybrat.

K tomuto článku není otevřena diskuze