Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
iDoklad / foto: Shutterstock

Spoustu času i peněž vám ušetří iDoklad

Chcete mít pod kontrolou firemní finance? Snadno vytvářet faktury, udržovat si pořádek v účetnictví i přehled o všech pohledávkách? Máte možnost! Právě k tomu totiž služba iDoklad slouží!

IDoklad je v současné největší fakturační platforma na českém trhu s více než 300 tisíci zákazníky z pera společnosti Seyfor, která ji vytvořila už v roce 2011. Hlavní její funkcí je kontrola a správa firemního účetnictví, které díky jejímu fungování na cloudu, můžete spravovat v podstatě odkudkoliv.

Co všechno dokáže?

Není toho málo. IDoklad dokáže vystavovat cenové nabídky i faktury (běžné i zálohové). Nemáte času nazbyt? Nastavte si automatizaci, nebo si službu spárujte s vaším bankovním účtem. Na iDoklad.cz si ale vytvoříte i svou vlastní fakturu. Vybrat její barevnost, přidat logo, razítko i sken podpisu. Můžete tu ale sledovat i tok peněz, které jste obdrželi, stejně jako pohledávek, na něž teprve čekáte. Skvělou funkcí je i správa obchodních kontaktů, díky níž zase máte možnost vytvářet databáze obchodních kontaktů. To je ale jen malá ochutnávka, služba toho dokáže mnohem víc, jak se ostatně dozvíte na stránce iDoklad.cz.

iDoklad přihlášení

Jak se přihlásit?

Nejprve se musíte registrovat, a to zadáním své e-mailové adresy a hesla (popřípadě můžete zadat své IČO). S těmito přihlašovacími údaji se pak budete přihlašovat (iDoklad přihlášení), proto si je nezapomeňte poznamenat a uložit na bezpečné místo. To je vše. Začátečníci jistě uvítají, že si službu mohou po dobu šedesáti dní vyzkoušet. To je dostatečně dlouhá doba na to, aby se s ní naučili pracovat. Až poté se rozhodnou, zda si zvolí bezplatný, nebo placený tarif.

Kdo ji využívá?

Službu iDoklad v současné době používají jak živnostníci na volné noze, tak i velké firmy a různě velké e-shopy jako například Fitness 14, Stanest a České šperky. IDoklad recenze jsou vesměs pozitivní. Většina uživatelů si pochvaluje úsporu času i zjednodušení účetních úkonů. Jsme jisti, že spokojeni s ní budete i vy.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze