Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Roboti u počítačů / foto: shutterstock

Trápíte se s marketingovými texty? Známe snadné řešení

Každý online projekt potřebuje údernou a lákavou prezentaci. Jedině tak si ve virtuálním světě plném konkurence zajistíte požadované zisky.

Nezáleží na tom, v jakém odvětví podnikáte, základem všeho je text. Ten předává myšlenku, inspiruje a mění chování zákazníků. Jak vytvoříte nepřekonatelná slova?

Vstříc k vyšším ziskům

Nejdříve je nutné si uvědomit, že každá služba láká jiný druh zákazníků. Podle toho také musíte sestavit celkový styl komunikace vaší firmy. Maminky na mateřské dovolené přece jen přemýšlí jinak než například mužští příznivci motorek. Ve všech případech je potřeba neustále přicházet s originálním popiskem webových stránek, zajímavými e-maily, nepřehlédnutelnými příspěvky na sociální sítě, PR články a celou řadou dalších disciplín.

Točí se vám z toho hlava a bojíte se nekonečné komunikace s drahými profesionály? Přesně pro vás je umělá inteligence psaní textů. Možná jste si v posledních měsících všimli desítek a desítek zpráv, které informují o nejrůznějších programech na generování psaného slova i obrázků. Těch už v současnosti existuje téměř nekonečné množství, ale málokterý z nich stojí za to.

Umělá inteligence psaní textů

Komplexní služby

Mezi velmi populární programy patří Deeply, přičemž se není čemu divit. Zvládá totiž všechny potřebné disciplíny, ať už chcete vytvořit popis produktu, lákavý úvod na webové stránky, či třeba vtipný příspěvek na Facebook. K tomu připočtěte generování obrázků podle vašeho přání a máte vyhráno.

Určitě si nenechte ujít zkoušku zdarma. Na jejím základě snadno zjistíte, jestli je zmíněná platforma vhodná i pro vaše podnikání. Stačí si jen otevřít stránky pod výše vloženým odkazem, během minuty se zaregistrovat a pustit se do práce. Celý proces tvoření je opravdu jednoduchý a zvládne jej každý průměrný uživatel PC.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze