Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tvorba webu / foto: https://beneficio.cz

Chcete zvýšit zisky své firmy? Pak musíte mít moderní webovky

Vítejte ve dvacátém prvním století, které s sebou přináší ohromně rychlou digitalizaci podnikání. Ať už jste bankéř, programátor, copywriter, truhlář, stavitel, nebo vás baví spíše převoz strojů, neobejdete se bez účinné online propagace.

Přehledné a dynamické webové stránky

Laikové si velmi často myslí, že vlastní webové stránky stačí vytvořit na některé z jednoduchých platforem zdarma. Taková práce je pouze ztráta času a nepřinese téměř žádný výsledek. Funkční prezentace totiž vyžaduje stoprocentní uživatelskou přívětivost, originalitu, důraz na optimalizaci klíčových slov, rychlost, stabilitu a desítky dalších kritérií. Přesně proto se musíte zaměřit na ověřený tým profesionálů.

Zajímá-li vás tvorba webu, nesmí vám uniknout šikovný systém CMS Strapi. Ten využívá špičkové technologie jako například Next.js, TypeScript nebo Tailwind CSS. Díky tomu získáte nadstandardní rychlost, bezpečnost proti napadení a plnou přizpůsobitelnost, přesně podle vašich přání. Zároveň si zajistíte výhodnou pozici ve všech běžných vyhledávačích.

Vlastní webové stránky

Výhoda tvorby stránek na Strapi

Tvorba stránek na základě CMS Strapi s sebou přináší podstatný benefit v podobě plně nastavitelných bloků. Ty si po úvodním nastavení od profesionálů zvládnete spravovat sami, s pomocí pouhých několika kliknutí myši. Nezáleží na tom, jestli chcete vymyslet blog, prodejní portál, firemní stránky, či vás zajímá spíše nabídka služeb hotelu.

Jak jsme již psali na začátku článku, neprůstřelné internetové stránky musí sestavit jedině ověření specialisté. Za zmínku stojí třeba marketingová agentura Beneficio, jež pracuje právě s popisovanou platformou. Daná společnost za vás vyřeší UX i UI design, vývoj frontendu, napojení, optimalizaci pro vyhledávače a veškeré ostatní složité činnosti.

Internetové stránky

Plně funkční web od webové agentury

Pokud se alespoň trochu orientujete v online světě, pak je vám jasné, že celý proces potrvá stovky hodin. Výsledkem je plně funkční web, který bude působit profesionálně, zaujme potenciální klienty a zaslouží si první místa ve vyhledávačích. V případě zájmu vám online agentura Beneficio pomůže i s ostatními formami propagace v internetovém prostředí.

Ať už začnete spolupracovat na PPC kampaních, budování sociálních sítí, linkbuildingu, SEO, datové analytice, fotografování produktů, nebo jakékoliv odlišné službě – dočkáte se reálných a měřitelných výsledků. Nejdříve se podívejte na stránky pod vloženými odkazy, přečtěte si základní informace a poté se sami rozhodněte, jestli chcete získat náskok před početnou konkurencí.

Určitě si nenechte ujít úvodní nezávaznou konzultaci zdarma. Během ní se dozvíte ideální postup a společně sestavíte podobu budoucích webovek.

K tomuto článku není otevřena diskuze