Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Články z rubriky ZDRAVÍ:

Rychlé opálení bez rizika: Proč dát šanci samoopalovacímu krému?

Je možné mít krásně opálené tělo, aniž byste se museli dlouze vystavovat škodlivému slunečnímu záření? Samoopalovací krémy nabízejí expresní způsob, jak kýženého efektu opálení dosáhnout.

Zahradní a interiérové sauny pro chvíle relaxace

Přemýšlíte, co vám ještě na zahradě chybí k maximální spokojenosti? Milujete relaxaci a rádi si dopřáváte saunování?

Potraviny, které zmírňují bolest i zánět v těle

Proč hned sahat po prášcích, když mnohé lze řešit stravou. A zcela nejlepší je vsadit na prevenci. Co jíst, aby vás netrápily chronické záněty?

Biohacking aneb cesta, která změní váš život k lepšímu

Možná jste slyšeli slovo biohacking. V poslední době je velmi často skloňovaným pojmem. O co se jedná? Proč a jak dokáže změnit váš život směrem k lepšímu?

Neemový olej překvapí svou účinností. Pomůže i diabetikům

Neemový olej vyniká svými účinky. Doposud jste se s ním nesetkali, ani jste o něm neslyšeli? Prozradíme, odkud se získává a s čím pomůže. I to, proč je vhodný pro diabetiky.

Papája? Ano, prosím. Exotické ovoce má mnoho benefitů

Exotické ovoce patří k nejvyhledávanějším dobrotám na trhu. Je zdravé a oživí náš jídelníček. Například po takové papáji začne jásat i naše zdravíčko. Jaké konkrétní benefity v sobě ukrývá?

Po padesátce se vyskytují jaterní skvrny. Objevují se však na pokožce

S přibývajícím věkem musíme čelit mnoha tělesným a zdravotním změnám. A jednou z nich jsou i jaterní skvrny, které se nevyskytují na stejnojmenném orgánu, ale na naší pokožce. Pojďme si prozradit, jak se jich co nejrychleji zbavit.

Bezový květ, jarní poklad z přírody. Jak jej využít?

Bezový květ je výjimečně krásný, voňavý a víceúčelový květ, který nachází uplatnění v mnoha oblastech. Jeho výrazné aroma a jemný vzhled ho činí oblíbeným v tradičním léčitelství, v kosmetickém průmyslu i v našich kuchyn

Milujete kávu? Zkuste tu čekankovou

Čekanková káva je skvělou náhražkou bezkofeinové kávy. Rostlina s krásnými modrými květy, to je čekanka obecná. Pražením a mletím kořenů získáme alternativu kávy, která umí to, co káva, jak ji známe, a ještě mnohem víc.

Pomoc při migréně čistě přírodní cestou

Potýkáte se s migrénou? Sáhnete vždy po pilulce? Co tak příště zkusit šetrnější variantu? Jak ulevit od bolesti a co přináší preventivní léčba bez použití léků?

Novější články Starší články Starší články