Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Influencer / foto: shutterstock

Tipy a triky, jak být úspěšný influencer

Vydělávat si prostřednictvím sociálních sítí chce dnes každý. Jenže jen málokdo dokáže získat takové množství sledujících, aby si vybudoval úspěšný profil. Prozraďme si tipy, které mohou cestu k cíli zkrátit.

Není tajemstvím, že sociální sítě jsou dnes nejmocnějším marketingovým nástrojem moderní doby. Reklamy a veškerá propagace se začíná přelévat právě do tohoto světa, kde se generují daleko vyšší zisky, které si ani neumíme představit. Jen za jedno zmínění v příspěvku se účtuje několik desítek, ne-li stovek tisíc korun, proto je pochopitelné, že si mladí lidé chtějí vydělávat tímto stylem. Musí však mít profil, který bude člověka bavit.

Profil s hodnotným obsahem

Pokud chcete ve světě sociálních sítích opravdu uspět, měli byste na svůj profil přispívat za účelem informování ostatních. Zájem o všední příspěvky bez nápadu, bez motta či čehokoliv podobného už nejsou hledané a ani o ně není zájem. Snažte se lidem něco předat.

Influencer

Nemusí to být samozřejmě životní moudro, ale může to být tip na turistický výšlap s návodem, kde začít a jakou trasu zvolit. Nebo se může jednat o radu z oboru, ve kterém působíte. Pracujete v reklamě? Nebojte se upozornit na časté chyby, kterých se lidé v marketingu dopouští dnes a denně. Nebo jen sdílejte tipy na knihy – i to má své fanoušky.

Reels táhnou (a zvyšují dosah)

Jinými slovy - využívejte aktuálních trendů. Instagram je sociální síť, která se neustále mění a která neustále přichází s něčím novým. Aktuálně jsou to reels, která zkrátka a dobře táhnou. Videa známá pro své písničky v zátiší a nápady, kterými se jenom hemží, jsou hitem a zároveň generátorem dosahu. Pokud se chcete stát snadno dohledatelným, vypusťte reels do klece!

Starší influencer

Hlavně nekopírujte

Duplicitní obsah nemá nikdo rád. Nesnažte se být kopií někoho jiného, koho aktivně sledujete. Přicházejte s novými nápady, protože ty jsou základním kamenem úspěchu. A především se nebojte přijít s tím, co jste doposud na jednotlivých profilech nespatřili.

 

Zdroj:

https://loudavymkrokem.cz/jak-na-uspesny-instagram-2020/

Tipy a triky, jak být úspěšný influencer

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!