Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Omlazení / foto: bcdclinic.cz

Darujte krásu a zdraví v jednom - 5 tipů na vánoční dárek

Přemýšlíte, jak udělat radost pod vánočním stromečkem a nic vás nenapadá? Nejlepším dárkem je samozřejmě zdraví. A pokud bude ve spojení s krásou, stane se dárkem nezapomenutelným.

Hledáte-li dárek pro přítelkyni, maminku, kamarádku, kamaráda nebo blízkou osobu, využijte dárkové poukazy od BcD clinic - expertů na estetickou, žilní a miniinvazivní plastickou chirurgii. Díky voucheru darujete zdraví a krásu, ale samotný výběr procedury necháte na obdarovaném. Předejdete tak rozpačitému „děkuji“ po rozbalení nechtěného. A darujete dárek, který má smysl. My jsme pro vás vybrali 5 tipů na nejlepší zákroky k omlazení pleti.

Více informací o jednotlivých zákrocích si můžete přečíst ZDE. Níže jsme pro Vás vypsali nejpodstatnější informace.

Laserové omlazení pleti - laserová rejuvenace

Vaše pleť se vypne a vyhladí. Tento neinvazivní zákrok zpevní pokožku v hlubších vrstvách, vyhladí jemné vrásky a pokožku vypne. Laserové omlazení pleti je vhodné na oblasti obličeje, krku, dekoltu i hřbetů rukou. Zákrok trvá zhruba 20 minut a hned se můžete věnovat běžným aktivitám.

Chemický peeling

Problémy s akné, rozšířené póry, mastná pleť nebo pigmentové skvrny? Přesně na tyto problémy je tu chemický peeling, který regeneruje pokožku obličeje i dekoltu. Peeling ovocnými hydroxy kyselinami olupuje svrchní poškozené buňky, pleť čistí, odstraňuje bakterie a zlepšuje tak projevy akné. Retinolový omlazující peeling regeneruje pokožku obličeje, aktivuje kolagenová vlákna, zvyšuje kvalitu pokožky. Spolu s tím zjemňuje drobné vrásky, sjednocuje tón pokožky a zesvětluje pigmentové skvrny. Tento zákrok je vhodný i pro osoby s citlivější pokožkou, pleť nepřesušuje.

Lifting nitěmi

Vypnutí pokožky, pozvednutí obočí a vyrovnání kontur je možné vyřešit jedním jediným zákrokem. Lifting nitěmi je vhodný pro ty, kteří mají menší a střední povolení pokožky nebo původní chirurgický lifting již není dostatečně pevný. Nejčastěji se zákrok využívá pro kontury obličeje, čela nebo po stranách krku. Na těle jím můžeme řešit uvolněnou pokožku paží, vnitřních stehen a břicha.

Dermapen

Sebeobnovení pokožky pomocí dermapenu je účinné. V průběhu ošetření se vpravují do pokožky účinná séra jako je kyselina hyaluronová, vitamíny a proteiny do jejích hlubších vrstev. Díky vpichům se zvýší aktivita kožních buněk a kolagenu a dochází ke zpevnění a vypnutí pleti. Výsledek ošetření dermapenem je i sjednocení pleti, zmírnění pigmentací a drobných vrásek, zvýšení elasticity pokožky a korekce jizviček.

Výplně vrásek kyselinou hyaluronovu

Nejpřirozenější a velmi bezpečný zákrok, který pleť vypne, vyrovná propady a má dlouhotrvající efekt. Výplň kyselinou hyaluronovu se dá využít pro kruhy pod očima, úpravu rtů, vyhlazení nosoretních rýh, vyplnění hlubokých vrásek i pro zvednutí povislých koutků. Díky kyselině hyaluronové se doplní ztracený objem a dojde k výraznému omlazení pokožky.

Přečtěte si také: 21 metod omlazení pleti

Darování poukazu není nudný dárek. Díky tomu, že si obdarovaný nebo obdarovaná budou moci vybrat proceduru podle sebe, uděláte opravdovou radost. Darování voucheru je ideální i v případě, že si nejste jistí výběrem toho „správného dárku“. S dárkovým poukazem nešlápnete vedle.

Darujte krásu a zdraví v jednom - 5 tipů na vánoční dárek

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!