Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylové oblečení / foto: Look Studio / Shutterstock.com

Podzim je skvělý čas na nákupy módy. Podívejte se na módní trendy Ralpha Laurena pro toto roční období.

Jako každý rok i teď je nejvyšší čas na nákupy módy. Podívejte se na módní trendy Ralpha Laurena pro toto roční období.

Trendy letošního podzimu

Nápadů na to, jak by měla být oblečena moderní žena, je celá řada. V barvách letošního podzimu nechybí zvířecí motivy ani květiny. Vzory, které se objevují, jsou většinou drobné; jsou tam nějaké pruhy, geometrické vzory, pop-art nebo odkazy na háčkované vzory z babiččiných přehozů. Pokud jde o postavu, módní bude oversized oblečení, které postavu zakryje. Viditelně oversized saka, kalhoty se širokými nohavicemi a nízkým pasem odhalujícím bříško, velké a dlouhé kabáty, peleríny a bundy. Na druhou stranu tu máme ladící saka, minisukně odhalující nohy nebo korzetové topy. Chcete znát nejnovější trendy? Podívejte se na kolekci Ralpha Laurena https://answear.cz/m/polo-ralph-lauren. Bavit vás budou barevné sukně i pohodlné šaty této značky.

Mnoha podzimním a zimním kolekcím již několik sezón dominují pleteniny. Novinkou jsou pletené soupravy v jednotném barevném provedení. Může to být pletený svetr a sukně, může to být i bunda a kalhoty. Šaty, dlouhý kardigan nebo pletená pelerína. Módní bude kombinovat pleteniny se sportovními oděvy, jako jsou mikiny nebo kalhoty. Pro nás skvělý trend, který dává mnoho možností. Hitem Instagramu jsou ručně pletené svetry nebo roláky s objemnými rukávy pastelových barev. Krásné, hřejivé a jedinečné. V této sezóně nabraly kabáty objemnější podobu. Módní budou trenčkoty se širokými rameny a rukávy. Rozparky, prolamované a "patchworkové" trenčkoty z kombinace různých materiálů. Můžeme zůstat věrní i klasickým modelům a stylizovat je přidáním módního doplňku.

Módní barvy tohoto ročního období

Módními barvami v nadcházející sezóně jsou: šťavnatá zelená, žlutá, krémová, oranžová, červená, levandule, fialová, kobaltová, fuchsiová stříbrná a všechny odstíny velbloudí hnědé. Mnohé z těchto barev byly také mírně ztlumené (zejména růžová a fialová). Jako vždy můžeme zůstat věrní i bílé a černé. Tyto barvy nikdy nevyjdou z módy. Najdete je v kolekcích Desigual eshop, Ralph Lauren, Versace a dalších.

I letos je hitem velbloudí hnědá. Tuto barvu používá mnoho žen již více než deset let. Velbloudí kabát nebo svetr pravděpodobně visí v mnoha skříních. Je to barva, která je skvělým neutrálním základem pro mnoho stylů. Zejména na podzim vypadá krásně na kardiganech, nadýchaných svetrech, šálách, šatech a sukních. Pokud není pro váš obličej v teplých odstínech karamelu, můžete zvolit chladnou kamennou béžovou barvu, která bude dobře korespondovat s chladnými typy krásy. Přestože celkový vzhled bude nejmódnější, můžeme jej oživit i pomocí vínové, lilkové nebo lahvově zelené. Inspiraci najdete na https://www.fashionmagazin.cz/pohodli-v-horkych-dnech-vyberte-si-lehke-saty-z-siroke-nabidky-answear-cz/.

Podzim je skvělý čas na nákupy módy. Podívejte se na módní trendy Ralpha Laurena pro toto roční období.

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!