Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sebevědomá žena / foto: shutterstock

Po náročném dni v práci se odreagujete při čtení magazínu Krása a štýl

Slovenský magazín o kráse, stylu, zdraví a relaxaci je trefou do černého pro všechny dámy, které se chtějí po náročných dnech uvolnit a načerpat novou energii. Najdete zde také recepty, recenze na kosmetické výrobky anebo tipy na výhodné nákupy.

Každý den není v práci posvícení, občas je i s dětmi špatná domluva a partnerovi je všechno jedno. Když se doma zeptáte, co by chtěli na večeři, nikdo se neozývá. Jakmile ji podle svého připravíte, neshledáte se s příjemnou odezvou. Zkrátka a dobře byste se měly usadit do oblíbeného křesílka a přečíst si zajímavé články lifestylového webu Krása a štýl.

Krásná dáma

Články o zdraví nikdy nezklamou

Správný lifestylový magazín nesmí postrádat články o zdraví, protože jsou vždy přínosem. Dozvíte se v nich spoustu užitečných věcí a partner vás neobviní z toho, že čtete texty spojené výhradně se zkrášlováním. Na krasaastyl.sk se můžete těšit na příjemné čtení. Získají si vás články o zdravotních benefitech červené řepy, čekankového sirupy a kávy reishi. Třeba si necháte poradit, jak se zbavit zarostlého nehtu na noze nebo čím se projevují žaludeční vředy. Zdravotně laděné zajímavosti pro vás budou vždycky přínosem a užitečným zpestřením.

Pečujte o sebe s láskou

V práci si toho řeknete s kolegyněmi během směny více než dost. Pokud si však přečtete články ze sekce krása a styl, získáte cenné informace. Nejenže uděláte dojem na své spolupracovnice a kamarádky, ale tipy a rady při výběru kosmetiky jistě upotřebíte. Zjistíte, jaký peeling je pro pleť nejlepší, co pomáhá suchým rtům a poznáte trendy manikúry pro letošní rok.

Péče o pleť

Relaxujte a zasněte se

Třešničkou na dortu je čtení o partnerství a vztazích. Pokud zabrousíte do relaxačních článků, den vám zpříjemní horoskop na rok 2022 a další články spojené se znamením zvěrokruhu. Dozvíte se, zda jste se narodili v kreativním znamením, nebo jste spíše vyznavačky přírodní krásy.

K tomuto článku není otevřena diskuze