Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
náramky dámské ilustrační obrázek / foto: shutterstock

Párové náramky jako romantické gesto

V současné době jsou náramky pro páry velice oblíbené, přičemž vyjadřují lásku, sounáležitost, loajalitu a také důvěru.

V podstatě se jedná o sadu dvou náramků, které jsou známé i jako náramky lásky, partnerství, zamilovaných či přátelství. V následujících řádcích vám o nich prozradíme více zajímavých informací.

 Většinou mívají náramky pro páry hluboký význam, často ukrývají nějaké příběhy. Zároveň se jedná o romantické gesto a elegantní módní doplněk. Ukažte celému světu, kdo je vaše drahá polovička.

Zamilovaný pár

Podstata partnerských náramků

Už na první pohled je poznat, že jednotlivé náramky patří k sobě, protože jsou propojené barvami, stylem i materiálem. S náramky lásky tak můžete dát vědět všem okolo, že už jste našli spřízněnou duši. Stejně tak vás nadchne jedna věc, náramky pro zamilované jsou originální, protože jeden je v podstatě jing, druhý zase jang.

Párové náramky mívají opačné barvy. Zatímco jeden je bílý, druhý zase černý, a tím pádem se dokonale doplňují a zapadají do sebe. Některé varianty mají zase shodný design, což je symbolem soudružnosti a neoddělitelnosti. Záleží na tom, co preferujete.

Náramky lásky jako vhodný dárek

Pokud hledáte způsob, jak upevnit partnerský vztah, není nic jednoduššího než sáhnout po nevšedních náramcích lásky. Své polovičce dáte jasně najevo, že je pro vás výjimečná, navíc takový dárek rozhodně potěší, neboť má romantický podtext.

Jestliže chcete koupit náramky pro páry i vy, podívejte se do internetového obchodu OnHand.cz, kde narazíte na celou řadu provedení. Náramky jsou sestavené z dřevěných korálků, ale klidně i z minerálů. Jakou variantu preferujete? Co se týče ceny, ta se pohybuje v řádu několika set korun.

S náramky budete maximálně spokojení, protože jsou vysoce kvalitní a mají hluboký význam. Investujte do vaší lásky.

K tomuto článku není otevřena diskuze