Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
elektronická cigareta / foto: shutterstock

Přejděte na jednorázové elektronické cigarety

V našich končinách není kouření tolik populární jako v jižní Evropě, kde se jedná doslova o módu. Jednorázové elektronické cigarety však i u nás lákají na mnoho aspektů.

V Evropě střední a severní si daleko více uvědomujeme důsledky tohoto zlozvyku na zdraví a celkovou kvalitu života, přesto se i zde najdou zarytí kuřáci. V posledních letech mnoho kuřáků přešlo od klasických cigaret na e-cigarety. Elektronické cigarety jsou obecně vyhledávané, ty jednorázové mají ještě velkou výhodu navíc: Nemusíte se starat o jejich doplňování ani nabíjení. Jsou malé, snadno přenosné, jde o vynikající řešení na cesty.

Kouření bez zápachu, naopak s vůní

Vaping si získal svou popularitu z velké části díky tomu, že probíhá bez kouře. Kouř neotravuje vás ani lidi ve vašem okolí, ba naopak. Vape pen může mít aroma dle vašeho výběru, takže místo stěžování si na pach kouře vaše okolí pochválí překrásnou vůni. Jahody, mango, citron nebo třeba lesní plody – stačí si vybrat.

e-cigareta
E-cigareta – Zdroj: Shutterstock.com

Nikotin si dávkujete

Podle mnohých výzkumů je vaping bezpečnější než kouření. Přijímáte sice nikotin, na který je vaše tělo zvyklé, avšak nedochází k žádnému spalování. Rizika spojená s kouřením se tedy výrazně snižují.

Nad příjmem nikotinu navíc máte absolutní kontrolu. Náplně jsou dostupné v nejrůznějších intenzitách. Některé nikotin nemusí vůbec obsahovat, jiné ho obsahují naopak mnoho. Sami se rozhodnete, kolik ho dnes ve své e-cigaretě chcete mít. Díky tomuto faktu jsou elektronické cigarety také jedinečnou šancí, jak se postupně odnaučit kouření. Dávky nikotinu totiž můžete snižovat.

Nakupte náplně prémiového výrobce

Zní to lákavě? Pak zamiřte do e-shopu eLiquidshop.cz a vyberte si tam prémiové náplně Dinner Lady, jednoho z největších výrobců. Náplň stojí zhruba tolik co krabička cigaret, přičemž vydrží až 400 potažení. Díky intenzitě 20 mg vám k nasycení nikotinem bude stačit několik potahů.

K tomuto článku není otevřena diskuze