Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Móda v retro stylu / foto: Retro Bazar

Prodejní retro bazar

V sobotu a v neděli 14. a 15. 3. 2020 zveme sběratele a zájemce o koupi zboží z období 1900–1940 na IV. prodejní retro bazar ze sbírek muzea.

Ke koupi budou dámské společenské a svatební šaty, halenky, boty, kabelky, prádlo a drobné kuriozity. Najde se i něco pro pány.

Lákavou novinkou jsou kousky pro sběratele dětských oděvů.

Vše najdete jako obvykle v přednáškovém salonku Muzea Kouzlo starých časů – Valdštejnská 150/4, Praha 1–Malá Strana, přímo proti stanici metra A Malostranská.

Prvorepubliková móda

Soukromé Muzeum Kouzlo starých časů je určeno příznivcům starých dob, kdy na nic nebyl spěch, dámy byly obletovány a pánové se mohli cítit jako jejich ochránci. Specializuje se na výstavní činnost převážně z historie odívání a textilu let 1850–1930 a sběratelství předmětů souvisejících s tímto obdobím. K dalším činnostem patří vzdělávání v oblasti výtvarného umění, zahradní architektury, vydavatelská činnost, realizace výstav pro jiná muzea a spolupráce na filmových projektech.

K tomuto článku není otevřena diskuze