Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Polyamorie / foto: shutterstock

Láká vás sex s více lidmi najednou?

Skupinový sex nebo alespoň takzvaná trojka je snem nejednoho z nás. Odmítavě teď kroutí hlavou? Ale jděte, ruku na srdce. Nikdy vás nenapadlo, jaké by to bylo?

Snít o něčem, co není běžné, není zločin

Přiznat si své touhy, je někdy oříšek. Podvědomě žije pořád ještě spousta lidí v tom, že vybočovat z řady se prostě nehodí. Nicméně je pravdou, že o sexu s někým dalším, kromě partnera nebo partnerky, sní hodně lidí. Heterosexuálně zaměření pánové touží mít v náručí dvě ženy, naopak ženy, které nejsou bisexuální, v představách povolují uzdu vášně dvěma mužům. Najdou se i tací, které ovšem láká dvojice složená z muže a ženy.

Skupinová láska
Skupinová láska - Zdroj: Shutterstock.com

Kandaulismus, voyerství nebo bisexualita

Vše výše jmenované může být důvodem představ o sexu s více lidmi. Může to být i pouhá zvědavost. Chuť poznávat nové věci a zážitky z intimní stránky života. Každý máme své hranice v intimnostech někde jinde. Pro někoho je jen představa více než jednoho člověka s námi v posteli zcela nepřípustná, někdo si touto představou pomáhá při klasickém uspokojování a někdo se této praktice více lidí v sexuálních radovánkách oddává pravidelně. Je to individuální.

Sexuální touhy
Sexuální touhy - Zdroj: Shutterstock.com

Pozor na zdraví a na žárlivost

Pokud se rozhodnete danou praktiku vyzkoušet, tak jen tak, aby to bylo vaše rozhodnutí a ne přání partnera. Musíte si být jistí tím, že to sami chcete, a také si musíte být jistí tím, co od toho očekáváte. Myslete samozřejmě v první řadě na své zdraví a provozujte pouze bezpečný sex. No a počítejte s tím, že se může dostavit žárlivost. I partner, který vás bude přemlouvat k tomu, že vás chce vidět na živo v náručí někoho jiného, může na danou situaci reagovat jako žárlivec. Zrovna tak vám se může stát, že z toho, co se zdálo jako fajn nápad, budu slzičky a nebo uražená ješitnost. Chce to myslet hlavou, než se pro něco takového rozhodnete. Nebo raději zůstat u představ a fantazií, ve kterých se meze nekladou.

 

Zdroj:

https://www.idnes.cz/jenprozeny/laska-sex/kdyz-se-nas-sejde-vic-v-jedne-posteli.A170707_170000_jpz-laska-sex_jph1

https://www.idnes.cz/jenprozeny/laska-sex/kandaulismus-nevera-za-kterou-vas-bude-milovat.A130311_070000_jpz-laska-sex_jph1

 

 

Proč někoho láká sex s více lidmi najednou?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!