Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bowling / foto: shutterstock

Bowling, výlety i víkendové pobyty – nenucené formy seznamování v dnešní době

Dnešní on-line světy osobnímu seznamování nepřejí. Nezadaní zkouší životního partnera poznat na seznamkách i speed datingu. Kde můžou svoji lásku hledat ti, kteří upřednostňují seznámení formou osobního setkání?

Pokud nefunguje domlouvání rande prostřednictvím kamarádů a singl lidé chtějí být při hledání partnera pro život aktivní, nezbývá nic jiného, než jít štěstí naproti. V současné době je v nabídce řada aktivit, které jsou pořádány právě pro nezadané lidi. Organizace se snaží zprostředkovat seznámení nenásilnou formou, kterou ocení i ostýchavější povahy.

Jednodenní výlety

Na sociálních sítích existují skupiny, které se zaměřují na cestování nezadaných lidí. Pokud máte rádi turistiku, můžete se některého z pořádaných jednodenních výletů zúčastnit. Ve skupině často nezadaní nadšenci cestování jednotlivě poptávají i spolucestovatele, ideálně i na společnou cestu životem.

Příjemná procházka přírodou
Příjemná procházka přírodou – Zdroj: Shutterstock.com

Víkendové pobyty

V případě zájmu je možné rovnou vyrazit na víkendový pobyt pro nezadané. Takovéto pobyty zahrnují nejen připravený program, ale i společné aktivity, wellness, tancování apod. Se stejně naladěnými lidmi, kteří jsou otevření novému vztahu, tak strávíte více času, lépe se navzájem poznáte, a pokud na akci neobjevíte přímo životního partnera, možná navážete s některými účastníky vztahy přátelské.

Pokud nemáte k sobě partnera na dovolenou, ať už tuzemskou či zahraniční, vybrané cestovní kanceláře pořádají také zájezdy pro nezadané. S ohledem na poptávku bývají vypsané termíny plně obsazeny, proto v případě této volby dovolené dlouho neváhejte.

Aktivity

Bojíte se strávit jeden či více dní se skupinou neznámých lidí, nebo vám to nedovolují časové možnosti? Nevadí. Zejména ve větších městech můžete navštívit akce konané zpravidla v odpoledních či večerních hodinách. Různé spolky pořádají zábavné kvízy, pikniky, procházky, únikové hry i různé sportovní aktivity. V nabídce se objevují kurzy lukostřelby, jízdy na motokárách, laser game či bowlingové večery.

Seznámení při lukostřelbě
Seznámení při lukostřelbě – Zdroj: Shutterstock.com

První krok

Pokud stále váháte, zda je organizovaná akce pro vás, vězte, že za zkoušku nic nedáte. Pokud na vybrané akci nenajdete spřízněnou duši, nevadí. Můžete navštívit akcí více, poznat zajímavé lidi a strávit příjemné chvíle cestováním či získáváním nevšedních zážitků.

 

Zdroje:

https://singlove.cz/

https://akcepronezadane.cz/

https://www.sportpartner.com/cz

https://www.jinaseznamka.cz/

https://csvikendy.cz/

 

Bowling, výlety i víkendové pobyty – nenucené formy seznamování v dnešní době

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!