Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Flirt v práci / foto: shutterstock

4 znamení, že se někomu líbíte. Odhalte sympatie

Odhalit vzájemné sympatie je někdy poněkud složité. Zejména, pokud druhý neumí odhalit signály. Nestavte se do role toho, kdo znamení nevnímá. Naučte se je rozpoznat a zjistěte, když se někomu budete líbit.

Smích je kořením života (i lásky)

Rozeznat, že se druhému líbíte není tak složité, jak se na první pohled může zdát. Existuje totiž několik znamení, která na sympatie poukazují. Jednou z nich je smích, o kterém se říká, že je kořením života. Je i kořením lásky.

Rozesmátá tvář
Rozesmátá tvář – Zdroj: Shutterstock.com

Pokud jeden druhého přitahuje, častý smích protkává vzájemnou konverzaci poměrně často. Nepřisuzujte smích pouze tomu, že jste pravděpodobně zábavní, ale připusťte si i tu možnost, že se člověk ve vaší přítomnosti cítí dobře.

Konverzace, která neutichá

I když si někdy člověk říká, že by druhý mohl na malou chvíli zavřít pusu, co si připustit, že se protějšku zkrátka a dobře líbíte? Pokud dochází k neutuchající konverzaci, respektive k jejímu neustálému probouzení, i když to vypadá, že už upadá, na vině je zájem i sympatie.

Příjemná společnost
Příjemná společnost – Zdroj: Shutterstock.com

Sáhněte si pravou rukou na srdce – nesnažíte se také chytat každého stébla, abyste co nejdéle prodloužili debatu s tím, kdo se vám líbí?

Fyzická blízkost leccos prozradí

Mezi další znamení, která odhalí sympatie, je fyzická blízkost. Nachází se ve vašem okolí někdo, kdo se vám snaží být neustále poblíž? Na mysli tím nemáme jen to, že za vámi chodí nebo sedí v těsné blízkosti, ale také se mezi tyto projevy řadí nenápadné doteky, předklonění při vzájemné konverzaci nebo podobně.

Odborníci se shodují na tom, že pakliže takové fyzické spojení přetrvává i po letech v běžném vztahu, je možné takový vztah označit za správně fungující.

Rozšířené zorničky prozradí vzrušení

Neustálý oční kontakt – toť další znamení na seznamu. A když se k tomu přidají ještě rozšířené zorničky, máme tu co dočinění s jistým vzrušením. Tento faktor můžeme brát za nejvíce relevantní a spolehlivý, protože ho člověk příliš vědomě ovládat nemůže.

 

Zdroj:

https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/sedm-znameni-ze-se-nekomu-libite-40354549

4 znamení, že se někomu líbíte. Odhalte sympatie

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!