Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nejisté rande / foto: shutterstock

Jak sbalit holku, stále neví spousta mladých mužů

Navzdory tisícům návodů, jak sbalit holku, zůstává velké množství mužů „single“, aniž by chtěli. Co dělají špatně? Pojďme se společně podívat na pár možností, jak to změnit.

S trochou zdravého sebevědomí máte téměř vyhráno. Jakmile se vám podaří s objektem vašeho zájmu navázat oční kontakt, představte si třeba, že jste Pierce Brosnan alias James Bond. Lehce přimhouřené oči a váš pohled říkají: “Na tebe se fakt hezky kouká!” Neuhýbejte pohledem jako první. Říkáte, že byste Bondův pohled chtěli mít, ale prostě nemáte? Vaše sebevědomí kráčí po schodech do nebe jen velmi pomalu, zatímco vaši konkurenti vás z výšin přehlížejí s pohrdavým úsměvem? Nemáte zrovna postavu, kterou byste se mohli chlubit, vlasy vám řídnou, a na kalhotách máte z ranního nepozorného šlápnutí do louže stopy od bláta?

Všechny tyhle nedostatky zmizí, jakmile se usmějete. Úsměv prolamuje ledy. Upřímným úsměvem doženete charisma. Budete působit optimisticky, přátelsky. Věděli jste, že muži se ve společnosti usmívají méně než něžné pohlaví?.

Mějte na paměti, že holky si pamatují každý detail prvního setkání, včetně oblečení, výběru pití, vůně, i stop bláta z ranní nehody? Muži jsou po schůzce rádi, když si vzpomenou, jestli byla pusa, nebo sex. Jediné, co jim dokáže utkvět v paměti, jsou jejich představy o nejbližším vývoji situace.

Pokud jdete na první schůzku, snažte se vzbudit zdání romantika. I nejtvrdší motorkářku potěší růže. Klidně buďte staromódní. Vydržte se projednou neopít a nepředvádět. Dopřejte holce zdání, že vám jde především o její duši.

Nikdy nemluvte příliš o sobě. Jednak byste mohli říct něco, čeho budete později litovat, ale především tím dáváte najevo nezájem. Počkejte, až se sama zeptá. Naslouchejte, i kdyby to byla sebevětší nuda. Klidně ji přitom svlékejte očima, ale ne příliš okatě. Mohla by si toho všimnout.

Když vás konečně pustí ke slovu, vybalte na ni historku, ze které ji bude mrazit. Třeba zážitek z autonehody. Nebo z divoké dovolené. Pokud jste dostatečně věrohodní, možná vás chytne za ruku, případně vám přes ni začne přejíždět ukazováčkem. V takovém případě je téměř vaše. Rozhodně nepolevujte.

Sedíte spolu hodinu, konverzace plyne, ale nejste si jistí, že jste zaujali. Je načase to zjistit. Jemně se jí dotkněte nohou, a chvíli setrvejte. Pokud uhne, snažíte se málo - nebo zbytečně. Pokud přitlačí, možná máte před sebou příjemný večer.

Na první schůzce je ze všeho nejhorší trapně mlčet. Vymyslete si cokoliv, abyste se tomu vyhnuli. Když už nevíte kudy kam, navrhněte třeba, že se půjdete projít. Venku je mnoho podnětů, které nepotřebují komentář. Mlčí se tam mnohem snadněji než u stolu.

Jakmile spolu odcházíte z první schůzky ruku v ruce, můžete svou pozici upevnit nějakou roztomilou hloupostí. Vykoupejte se třeba v kašně, nebo sebou plácněte do sněhu a udělejte motýla. Většina holek ocení vaše bláznivé nápady. Pokud možno u toho neničte cizí majetek. Nikdy nevíte, kolik zodpovědnosti ve vaší partnerce dřímá.

Trocha nervozity nebo nesmělosti není na škodu. Koneckonců, vaše partnerka na tom nemusí být o moc líp. Pokud nemáte po ruce zrovna jiné téma, můžete na tu nervozitu klidně zavést hovor.

Navzdory všem radám existuje jedna, které se na prvním rande rozhodně držte:
Buďte upřímní! Pro holku není nic odpornějšího, než namachrovaný blbeček. Vzbudí možná úsměv, ale ne zájem.

Přes všechny ty rady, jak sbalit holku, je samozřejmě nejlepší, když si vás uloví sama. Vy budete chvíli předstírat nezájem, ale pak se na ni usmějete, a v mžiku zapomenete na všechny seznamovací poučky, které jste si předtím doma pečlivě nastudovali. 

Jak sbalit holku, stále neví spousta mladých mužů

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1