Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dovolená na motorce / foto: MOTOGBOX s.r.o

Plánujete motocyklový výlet do Španělska? Začněte s Motogbox

Jižní země jsou na dovolené na motorce nejlepší volbou. Zažijete tam výhledy na krajinu, která u nás není obvyklá, a hlavně máte velkou šanci na dobré počasí. Jedním z častých cílů je třeba Španělsko.

Projížďka po nejjižnějším bodu kontinentální Evropy, šotolinové cesty, silnice s výhledem na moře. Tohle všechno zažijete v prosluněném Španělsku. Že je to daleko? Vůbec tam nemusíte jezdit na motorce. Nechte si ji tam dopravit a sami se vydejte letadlem.

Přeprava motorek v MOTOGBOXu

Přeprava motocyklu do zahraničí je něco, s čím vám pomůže společnost MOTOGBOX. V rámci ČR a Slovenska od vás převezme vaši motorku a dopraví ji tam, kde je potřeba. Specializuje se právě na Španělsko a Itálii. O bezpečí svého stroje se vůbec nemusíte obávat, k přepravě využívají speciálně upravené boxy na přepravu motorek. Přepravují motorky o rozměrech délky do 2,4 m, šířky do 1,2 m a výšky do 1,55 m (včetně vaků, zavazadel, kufrů).

Motogbox

Proč právě v MOTOGBOXu?

Společností, jejichž doménou je přeprava motorek, na českém a slovenském trhu působí více. MOTOGBOX však nabízí řadu výhod. V prvé řadě je cenově dostupný, v ceně přepravy navíc máte zahrnuté pojištění přepravovaného motocyklu. Na 99,99 % se mu ale nic nestane, bezpečnost ve vlastních MOTOGBOXech je špičková. Společnost má své sklady v zahraničí (právě v Itálii a Španělsku) a také tam disponuje servisním zázemím, kdybyste na svých cestách měli potíže.

Tak kam to letos bude?

Zní vám Španělsko lákavě? Vyberte si jednu z lokalit, které firma obsluhuje. Jsou to Barcelona, Málaga, Madrid, Alicante či Almería Circuit. Destinace jsou pestré, takže si můžete libovolně zvolit svůj preferovaný typ jízd.

Více informací a možnost objednání přepravy najdete přímo na www.motogbox.cz. V případě potřeby si u vás motorku přímo vyzvednou.

K tomuto článku není otevřena diskuze