Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Slovenská vlajka v Bratislavě / foto: shutterstock

Léto plné nádherné turistiky bez zbytečného utrácení? To je Slovensko

Ne všichni lidé si svou letní dovolenou představují jako nekonečné ležení na pláži, popíjení a konzumaci potravin k prasknutí. Nebaví-li vás typické turistické destinace, rozhodně pro vás máme skvělý tip.

Pokud jste spíše fanoušci aktivního odpočinku, potěší vás krásy sousedního Slovenska. Kam se musíte podívat?

Vysoké Tatry

Jasná volba

Ubytování na Slovensku vám poskytne blízkou dojezdovou vzdálenost, příjemné ceny, přátelské lidi, absenci jazykové bariéry a samozřejmě ohromné množství zajímavých zážitků. Stačí jen vědět, kam přesně se podívat.

Jasnou volbou jsou hotely v okrese Poprad. Ti znalejší z vás již zajisté vědí, jakou jedinečnou dominantu v dané lokalitě najdete. Řeč je samozřejmě o vyhlášeném pohoří Vysoké Tatry, které vám při 26 kilometrech délky a 17 kilometrech šířky nabídne nekonečné množství neuvěřitelných výhledů, jezer, vodopádů i dalších skvostů.

Jestli chcete být přímo ve středu dění, pak si nenechte ujít hotely ve Štrbském Plesu. Pouhých několik kroků od vás se budou rozkládat nezapomenutelné výlety. Za zmínku stojí třeba Lomnický štít, vodopád Skok, chata pod Soliskom nebo Belianská jeskyně. Spousta tras je vhodná i pro děti a starší jedince, takže si na to své přijdou i celé rodiny. Nezapomeňte načerpat inspiraci na internetu.

Turisté v Tatrách

Luxusní služby

Pestrý výběr penzionů i hotelů s sebou přináší variabilitu služeb. Někomu bohatě postačí skromný pokoj za příznivou cenu, zatímco jiný bude potřebovat luxusní wellness služby. Záleží jen na vás a vašich finančních možnostech.

Ať tak, či onak, najděte si hotely a ubytování na Hotely.cz. Tento oblíbený portál zajistí návštěvníkům velmi jednoduchou rezervaci na základě pouhých několika málo kliknutí myši. To vše za mnohem výhodnější ceny, než jaké vám nabídne konkurence.

K tomuto článku není otevřena diskuze