Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Novostavba Praha Libeň / foto: Geosan Development s.r.o.

Luxusní bydlení v klidné části Prahy s volnočasovými aktivitami na dosah

V hlavním městě vzniká unikátní developerský projekt s názvem Villa Střížkovská.

Jde o lukrativní dům se třemi nadzemními podlažími a ustupujícím čtvrtým podlažím. Z prosklených balkonů se otevírá nádherný výhled na panenskou okolní přírodu a zimní zahrady přináší kousek zeleně přímo do bytů.

V rámci ambiciózního projektu Villa Střížkovská (neboli byty Libeň) vzniká moderní novostavba zasazená do úpatí zeleného svahu. Zatímco na jedné straně je upravená zahrada, na straně druhé vede ulice s komfortním vjezdem přímo do garáže, která se nachází v suterénu nemovitosti.

Prostorné rodinné byty

V prvním nadzemním podlaží jsou především rodinné byty, které vynikají praktickými dispozicemi. Zmíněným bytovým jednotkám 3+kk náleží vlastní předzahrádky. Ještě na patře narazíte na menší byt 2+kk disponující terasou a prosklenou lodžií. V druhém a třetím nadzemním podlaží jsou zejména útulné byty 2+kk, mezi nimiž je zasazen ještě jeden prémiový byt 4+kk.

Luxusní byt

Ustupující čtvrté podlaží je věnováno dvěma velkoryse pojatým bytům 3+kk a 4+kk, jejichž součástí jsou kromě teras i zimní zahrady s celoročním využitím.

Kompletní občanská vybavenost

V pěší dostupnosti jsou všechny služby i zařízení, včetně škol a školek, supermarketů, parků či dětských hřišť. V okolí jsou také kavárny, restaurace, zdravotnická střediska či zastávky městské hromadné dopravy. Pokud se tedy řeknou nové byty Praha 8, nyní si vždy představíte projekt Villa Střížkovská, jenž je synonymum pro atraktivní bydlení. Lokalita nadchne každého – rodiny s dětmi, mladé bezdětné páry i svobodné jedince prahnoucí po klidu.

Příští měsíc se spouští prodeje bytů, přičemž zahájení stavby je plánováno na duben roku 2021 a předpokládaná kolaudace na prosinec roku 2022. První majitelé by se tak mohli do svých nových domovů stěhovat začátkem roku 2023.

K tomuto článku není otevřena diskuze