Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kytara pro samouky / foto: shutterstock

Chcete se naučit hrát oblíbené písničky na kytaru? Zvládnete to i doma!

Hudba přináší radost, úlevu od starostí a povznáší mysl. Nejen ta interpretovaná. Většina lidí si ráda zazpívá u táboráku, na oslavě nebo i doma. A mnozí ovládají i hru na některý hudební nástroj. Další by zase chtěli hrát, ale nevědí, jak na to.

Kytara pro samouky vám pomůže naučit se oblíbené písničky i z domova

Patříte mezi ty, kdo by rádi zvládli doprovázet oblíbené písničky na kytaru? Přitom ale nemáte dost času účastnit se kurzů, případně docházet na soukromou výuku? Nemusíte si zoufat, rozhodně vám neujel vlak. Hru na kytaru můžete ovládnout i s využitím internetu. Kytara pro samouky je určena všem, kdo teprve začínají, i těm, kterým zcela samostatné studium nepřináší kýžené výsledky.

Jaké výhody má kytara pro samouky?

Cvičit můžete přesně tehdy, kdy se vám to opravdu hodí. Lekce jsou přístupné na internetu 24 hodin denně. Jestli se budete hře věnovat ráno, odpoledne, či večer, tak je jen na vás. Kytara pro samouky je skvělou volbou i pro ty, jejichž časové dispozice se průběžně mění. Navíc si můžete zvolit takové tempo výuky, jaké vám nejlépe vyhovuje. Někdo dělá pokroky rychleji, další u jednotlivých lekcí stráví větší množství času. S kytarou pro samouky se s trochou vytrvalosti naučí hrát každý. 170 video lekcí vás postupně provede všemi úskalími a naučíte se z nich veškerou techniku.

Hra na kytaru

Pro ty nejmenší je dětská kytara

S hrou na hudební nástroj je nejlepší začít co nejdříve. Děti ovšem vyžadují specifický přístup. Kytara by je měla v první řadě bavit. Jen tak se budou chtít zlepšovat. Dětská kytara poradí, jak nejlépe pracovat právě s těmi nejmenšími.

Kde najít akordy?

Jakmile se budete cítit dostatečně silní v kramflecích, budete chtít předvést své umění na veřejnosti. Písničky na kytaru s akordy si můžete najít i na internetu.

K tomuto článku není otevřena diskuze