Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
online vzdělávání / foto: shutterstock

Pracovní portál vám najde práci rychle a v místě vašeho bydliště

Marně sháníte už několik měsíců nové zaměstnání? Neztrácejte čas a energii procházením jednotlivých inzerátů na různých portálech. Zaměřte se pouze na jeden, kde najdete všechny nabídky práce pěkně pohromadě.

Zaměstnání za rohem

Padli jste konečně na práci, která splňuje všechny vaše požadavky, ovšem vzápětí s lítostí zjistíte, že se nenachází v rozumné vzdálenosti od vašeho bydliště? Předejděte tomuto zklamání a vsaďte na pracovní portál, který agreguje nabídky práce ve vaší lokalitě. A to není zdaleka vše. Nabízená zaměstnání včetně práce krátkodobé a brigády se zde kumulují z různých zdrojů. Řeč je o nabídkách pracovních agentur a portálů, úřadů práce i jednotlivých zaměstnavatelů. Aby vám nic neuniklo, využijte služby hlídacího psa. Jakmile se objeví práce šitá přímo na míru vašim představám, obdržíte emailem upozornění.

Pracovní pohovor

Usnadněte si to, filtrujte

Zajímá vás nabídka práce Praha? Omezte si filtr vyhledávání pouze na hlavní město, nebo zadejte vzdálenost, která je pro vás ještě akceptovatelná, co se týká dojíždění za prací. Tímto způsobem naleznete snadno zaměstnání, jež je doslova za rohem. Upřednostňujete práci z domova? Není nic jednoduššího, než ve filtrování pracovních nabídek zohlednit i tento požadavek. Brigáda se dá najít obdobným způsobem. Jelikož je o nabídky krátkodobého přivýdělku velký zájem, máte možnost si rovněž nechat posílat upozornění. Budete tak mít výrazný náskok před ostatními.

Buďte v obraze

Jak uspět při pohovoru? V první řadě je důležité vzdělání, praxe a široká znalost daného oboru. Nemalou roli hraje též schopnost vyjadřování, spolupráce a všeobecný přehled. Dejte vašemu budoucímu zaměstnavateli najevo, že se neustále vzděláváte. Čerstvé zprávy a nové poznatky z vašeho oboru na něho zajisté zapůsobí.

K tomuto článku není otevřena diskuze