Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Byznys rychlostí myšlenky / foto: shutterstock

SuperFaktura: Efektivní řešení faktur odkudkoli a kdykoli

Vlastníte firmu, eshop, nebo pracujete jako živnostník? Ať už je vaše situace jakákoli, všechny zmiňované profese mají jedno pojítko. Neobejdete se bez fakturace.

Vystavení faktury přitom mnohdy není vůbec jednoduché. Buď nemáte v počítači přehled o tom, jakou fakturu vydat, nebo zkrátka nemáte na vypisování nové dostatečné množství času. Právě z těchto důvodů se vyplatí využití fakturačního softwaru SuperFaktura. Pro koho se hodí a jaké jsou jeho hlavní přednosti? To vám prozradíme v následujících řádcích.

Pro jakýkoli byznys

Moderní řešení v podobě online faktury se hodí prakticky pro jakékoli podnikání. Tradičně ho využívají živnostníci. Ti si vytvoří fakturu za pár kliknutí. Díky napojení na službu Cashbot mohou mít faktury uhrazené již na druhý den. Data budou pro účetní vedena velmi jednoduše a maximálně přehledně. Pro firmy je ideální záležitostí precizní evidování úhrad. Kritické faktury si lze pojistit a registrovat se může i větší množství uživatelů. Správa nákladů a kniha jízd jsou jen jedněmi z mála dalších služeb, které tento online systém nabízí.

Pracujte odkudkoli a kdykoli

Každý podnikatel má minimum času a potřebuje být maximálně flexibilní. SuperFaktura mu v tomto ohledu stoprocentně pomůže. Je úplně jedno, jestli máte Windows nebo iOS, pracovat lze z jakéhokoli zařízení připojeného k internetu. Klidně i někde na dovolené u moře nebo na skvělé lyžovačce v Alpách. Volný i pracovní čas je drahý a tento fakturační software ho dokáže šetřit.  

Správnost samozřejmostí

Chyby ve vytvořených fakturách nejsou bohužel žádnou výjimkou. Naopak, při standardní fakturaci jich může být více, a to v číslování faktur či osobních datech. Se SuperFakturou budete mít jistotu správnosti. Legislativu za vás totiž budou sledovat specialisté a formální stránka bude bezchybná.

 

Superfaktura: Efektivní řešení faktur odkudkoli a kdykoli

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!