Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dezinfekce / foto: AnotherPerfectDay / Shutterstock.com

Jak si vybrat ideální dezinfekci na ruce?

Pokud jsme se za uplynulý rok něco naučili, tak to, že dezinfekce na ruce je nutností. Jak si zvolit takovou, která vám bude vyhovovat, a budete ji moct nosit neustále u sebe? Kromě dezinfekčních gelů existují i další varianty.

Dezinfekční prostředky na ruce

dezinfekčních prostředků na ruce je nutné vzít v potaz to, že můžete mít citlivou pleť, a proto je důležité vybírat si takové, které jsou šetrné a vhodné například i pro lidi s alergiemi. Rovněž je vhodné zamyslet se nad tím, v jaké formě si dezinfekci chcete pořídit. Na dalších řádcích vám představíme několik variant a je pouze na vás, které budou pro vás nejvhodnější.

Varianty dezinfekčních přípravků na ruce

Dezinfekcí na ruce existuje celá řada. Na mytí si můžete koupit antiseptická mýdla, která mají antibakteriální účinek nebo dezinfekční mýdla. Praktickým výrobkem jsou dezinfekční pěny a emulze. Ty mají skvělý deodorační účinek, neucpávají póry a dezinfikují ruce. A samozřejmě nesmíme vynechat ani zmínku o dezinfekčních ubrouscích a gelech, které můžete neustále nosit při sobě a používat kdykoliv a kdekoliv.

Nakupte si dezinfekční přípravky rychle, snadno a pohodlně

Nakupte si dezinfekční přípravky na ruce a buďte neustále připraveni. Pokud pro ně nechcete vyrážet do drogerie či do lékárny, můžete si je nakoupit online, například na stránkách SZO.cz, které se na prodej dezinfekčních přípravků specializují. Na jejich stránkách naleznete širokou škálu produktů, na které v kamenných obchodech nenarazíte.

Nošení dezinfekčních gelů, ubrousků či emulzí neustále u sebe je praktické a prozíravé. Hodí se vám, když si budete chtít dopřát piknik v parku a své ruce nejprve zbavit všech nečistot a bakterií a bezstarostně se pustit do jídla, ale jejich přítomnost v kabelce ocení také maminky malých dětí.

Jak si vybrat ideální dezinfekci na ruce?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!