Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Články z rubriky SPOLEČNOST:

Nákupní strategie 6:1 aneb Cesta ke zdravějšímu životnímu stylu a kreativnímu vaření

Nevíte, co stále vařit? Dochází vám inspirace? Utrácíte peníze za spoustu jídla, ale ve finále zjistíte, že to ani nepotřebujete? Vsaďte na nákupní strategii 6:1.

Netradiční svatební místa: Pod vodou, na stadionu, střeše či v lese

Už dávno není běžné pořádat svatbu pouze na radnici či v kostele. Pokud patříte mezi ty, kteří chtějí zkrátka pro svůj velký den zvolit netradiční místo, pak se nechte inspirovat našimi tipy.

Metody odstranění tetování: Co všechno byste o nich měli vědět?

Tetování může být pro mnohé jedinečným způsobem sebevyjádření nebo památkou na speciální události, ale co dělat, když se rozhodnete, že už ho nechcete?

Jahody trochu jinak: Jak si připravit jahodové cappuccino, omáčku či polévku

Jahody patří mezi chutné ovoce. Jejich sezóna je v plném proudu. Přinášíme recepty, které povznesou jejich chuť zase o něco výš. Je libo cappuccino, omáčku či polévku?

Houbičky na mytí nádobí: Proč je důležitá jejich barva a jak je používat správně

Houbičky na nádobí jsou neodmyslitelnou součástí každé kuchyně. Avšak jejich barevnost není jen designovou záležitostí. Každá houbička se dle barvy hodí na jiný povrch.

Splácíte úvěr a nemáte na splátku? Využijte splátkové prázdniny a vyhněte se dluhové pasti

Když si bereme úvěr, obvykle přemýšlíme, zda bude dostatek peněz na splátku. Někdy se i přesto stane, že nemáme najednou na splátku. Jak to řešit, abychom se nedostali do problémů?

Plešatění nebo velikost přirození aneb i muži mají své mindráky

I když se někomu může zdát, že svůj vzhled řeší hlavně ženy, i pro muže jsou věci, ze kterých na svém vzhledu nejsou zrovna nadšení. Pojďme se na ně podívat.

Naučte se nakupovat na Temu a ušetřete ročně tisíce korun na slevách a promo kódech

V dnešním světě, který je zmítaný bohatou nabídkou produktů, ale zároveň rostoucími cenami, se každá koruna na bankovním účtě počítá.

Anonymní platební karta a její výhody doma i v zahraničí

Víte o tom, že existuje anonymní platební karta, na níž nenajdete údaje o své osobě? V dnešní době se takové karty stávají stále oblíbenější. Dá se s nimi platit v obchodech, vybírat z bankomatu a po ověření fungují i v zahranič

Jak zkrotit hlad a chuť? Stačí vyšší příjem tekutin, více bílkovin a menší porce

Pronásleduje vás neustálý pocit hladu? Jaký je rozdíl mezi hladem a chutí? Jak efektivně zkrotit hlad? Poradíme, jak na to.

Novější články Starší články Starší články