Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vánoční nákupy jako rande / foto: Shutterstock

Víme, kde najít vánoční dárky, abyste při jejich nákupu ušetřili

Všichni sice víme, že Vánoce nejsou o dárcích, nýbrž o tom strávit čas se svými blízkými, nicméně málokdo si se svou rodinou a přáteli dárky nedává.

Radost z každého rozbaleného balíčku k vánočním svátkům prostě tak nějak patří. Jak své blízké nezklamat, a přitom potěšit i svou peněženku?

Vyhněte se nákupům levných dárků. Nechcete přece darovat něco, co vypadá levně. Zaměřte se raději na výprodeje, protože v nich seženete levněji i dražší zboží.

Těžší varianta: Nákupní centra plná lidí

Jestli si v životě rádi vybíráte ty těžší cesty, vydejte se v listopadu či prosinci hledat slevy přímo do velkých obchodních center. Proč tuto cestu považujeme za těžší? Jelikož se zde budete proplétat mezi spoustou lidí, čekají vás dlouhé fronty v kabinkách i u pokladen, a ještě se snadno může stát, že to, co sháníte, už bude vyprodané. Protože o zboží ve slevě je vždycky zájem.

Lepší volba: Nakupujte online

Mnohem snadnější je vybírat dárky online z pohodlí domova. Je tu jedna nevýhoda, s výběrem budete muset začít včas, aby vám zboží stihlo včas přijít. Na druhou stranu vás to aspoň donutí vyřešit všechno s předstihem a prosinec už budete prožívat v poklidu.

Při nákupech online je navíc možné ještě extra ušetřit. Nemusíte si prohlížet akční letáky a čekat na slevy, protože vy si je díky slevovým kupónům vytvoříte kdykoliv.

Spousta obchodů zveřejňuje slevové kupóny. Nejlépe je vypátráte přímo na webech, které se na jejich shromažďování specializují. Kód si pouze zkopírujete, při nákupu vložíte do patřičného políčka a hned nakupujete za nižší cenu.

Konkrétní tip na závěr

Abychom vám ušetřili práci nejen při hledání kupónů, máme pro vás na závěr jednu radu. Podívejte se na portál Sleva123.cz. Právě ten kupóny shromažďuje, najdete na něm ovšem také akční letáky a informace o nejrůznějších slevách, což se teď před Vánocemi určitě hodí.

K tomuto článku není otevřena diskuze