Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dveře / foto: Shutterstock

Zamýšlíte výměnu zámku a nevíte si rady?

Zvolit vhodné zabezpečení není vždy snadnou záležitostí. Pokud si nejste jisti s výběrem zámku, vložky a kování, obraťte se na profesionály v oboru, kteří zvolí to nejlepší pro váš objekt.

Zámečnictví Praha 9 je tu právě pro vás. Každá vložka zámku musí být vybavena vhodným typem bezpečnostního kování, který bude objekt chránit před vnikem zlodějů. Mějte však na paměti, že ani ta nejlepší bezpečnostní opatření nezaručí 100% ochranu proti neoprávněnému vniknutí. Záleží však na době, kterou musí zloděj strávit při otvírání bezpečnostního zámku. Platí obvykle pravidlo pěti minut. Pokud se v tomto čase zlodějům nepodaří váš bezpečnostní zámek prolomit, nejspíše se dále nebudou o vniknutí pokoušet.

Výměna zámku a zámkových vložek

Komplexní zabezpečení domu, bytu či chaty je velmi důležité. Pokud dojde k poškození zámku z jakéhokoliv důvodu, je nezbytné ihned zajistit nápravu. S výměnou některých zámků a zámkových vložek si hravě poradíte sami. Avšak pro řadu bezpečnostních zámku bude zapotřební povolat specializované pracovníky v oblasti zámečnictví. Výběr zámku a zámkové vložky vždy podléhá účelu použití.

Neotálejte s výměnou zámku

Zakoupili jste nový byt či dům nebo jste skončili s pronajímáním svého vlastního domu či bytu?  V tomto případě neprodleně vyměňte zámky u vstupních dveří. Tím předejdete možným nepříjemnostem za předpokladu, že si původní majitelé či nájemníci nechali vyhotovit kopii klíčů a vás při tom nikdo o duplikátech neinformoval. S výměnou zámku neotálejte ani v případě, že se váš stávající zámek začne zasekávat při odemykání nebo zamykání. Může se totiž stát, že se zámek zasekne nadobro a vy zůstanete stát před zavřenými dveřmi svého domova.

Co obsahují zámečnické práce

Zámečnické práce skýtají nejen běžné výměny zámků a zámkových vložek, ale i nouzové otevírání zabouchnutých či zamčených dveří, nouzové otevření automobilu, servisní práce, apod.. Nebojte se obrátit se svým dotazem na zámečnictví Praha 9.

Zamýšlíte výměnu zámku a nevíte si rady?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!