Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Plynové kotle a revize / foto: shutterstock

Revizní software INSPECTO zrychluje práci revizních techniků

Zpracování revizních zpráv se s příchodem revizního software INSPECTO mnohonásobně zrychlila a zjednodušila. Program nabízí předpřipravené šablony revizních zpráv, závadovníky i propojení na ČSN.

Revizní zpráva rychle

Zatímco dříve si revizní technik musel celou revizní zprávu dopracovat až dodatečně, mimo zákazníka, kde revizi realizoval, dnes je vše jinak. Nový software umožňuje pracovat v terénu a přímo na místě vyplňovat revizní zprávy. K dispozici jsou kvalitní předpřipravené šablony, propojení s databází závad obsahující až 20 000 položek a na znění ČSN – ve starší i aktuální verzi.

Výhodou systému je též přednastavení postupů, tedy workflow. Revizní technik tak pracuje velice rychle. Vše doplňuje do konkrétní předdefinované dokumentace, kterou pouze rozšiřuje o konkrétní specifika dané prohlídky.

Vše v cloudu

Praktickým je, že se veškerá data ukládají do cloudového úložiště, konkrétně do Microsoft Azure. Jsou tedy dostupná odkudkoliv a kdykoliv. Pokud se tedy technik potřebuje ke zprávě následně vrátit, je kvalitně archivována a přístupná z různých elektronických zařízení. Revizní software INSPECTO pracuje na všech mobilních zařízeních s Androidem, samozřejmě též na kterémkoliv počítačovém zařízení se standardním prohlížečem.

Pro jaké oblasti lze INSPECTO použít?

Aktuálně INSPECTO nabízí modul pro revize vyhrazených elektrických technických zařízení a oddíly: Elektroinstalace, Elektrické stroje, Elektrické spotřebiče, Zařízení pro obloukové svařování a Systém ochrany před bleskem.  Jak INSPECTO pracuje? Podívejte se na video.

Finální zpráva i přímo na místě ihned po revizi

Dříve poměrně časově i znalostně náročnou práci revizního technika SW INSPECTO velice zjednodušit. Revizní zprávu lze vyhotovit přímo na místě. Všechny revizní zprávy i kontakty na klienty se navíc archivují. Také lze následně, po nové kontrole, tu starou pouze zrevidovat, a není ji nutné přepisovat. Revizní technik má zprávu možnost přímo vytisknout, případně na místě opatřit elektronickým podpisem. A pak třeba odeslat e-mailem.

Revizní software INSPECTO zrychluje práci revizních techniků

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!